Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sousedku zajímá, co za strašný smrad se line z Jeffova bytu, jemu se ale podaří ji uchlácholit. V místním baru mu pak cizí chlápek kývne na lákavou nabídku. (Netflix)

Recenze (38)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto nejlepší uživatel této filmové databáze a pravděpodobně i ostatních databázi v dosud objeveném vesmíru, musím bohužel konstatovat, že minimálně tento úvodní díl vskutku za nic nestál. Nějak mě seriál nedokázal vtáhnout do děje, ačkoli zpracovává brutální téma, které je mému srdci velmi blízké. Více jsem byl znechucen těmi všemožnými teploušskými osahávačkami a přihřátou mluvou, než nějakým porcováním opičáků. Vůbec jsem neměl pocit jakéhokoli náznaku napínavé či dramatické atmosféry. Je to slabota a mám neustálý pocit, že se seriál hrozně krotí a mírní, aby byl vhodný i pro děti. Úplně mě to nechávalo chladným. Hlavní hrdina mi nepřipadá kdovíjak hrůzostrašný, spíše v člověku vyvolává lítost nad jeho ubohostí. Zatím to rozhodně není šálek mého oblíbeného kakaa. Uvidíme, co přinesou nadcházející epizody. [30 %] ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Utře předloktí od krve suchým hadrem, aby místa záhy stejně namočil a smyl důkladněji, bleskově vypije plechovku piva, aby vyrazil za dalším mladým jinochem, kterého nejprve doma dostatečně psychicky vyždímá, aby si pak třeba na části jeho těla pošmáknul k večeři. Než policejní hlídku upoutá velký umělohmotný barel a hlavně silný mrtvolný zápach, který se line z jeho bytu (sousedce se tentokrát snaží vnutit verzi, že mu lekly rybičky), svede v něm mladý černoch boj o holý život. Sice napáchá hned několik chyb, ale uteče... Celé je to detailní, depresivní a děsivé pomalé, což může být (a za mě místy bylo) i na škodu. Výsledkem jsou nicméně nálezy vyříznutých genitálií, sbírky lebek, množství kostí, odřezaných rukou, srdcí i dalších vnitřností či plátu svalové tkáně. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně. Tahle epizoda mi byla bytostně nepříjemná. Dokonale slizký Peters, „kotletami" ovoněná atmosféra a úvod, který se jednoduše povedl. Mám k tomu sice menší výhrady, ale to se snad postupem času vstřebá. P.S.: Taky si nenecháte ujít příležitost k vychutnání lahodného pivka s delikátní vrstvou mýdla? ()

Scarecrow7 

všechny recenze uživatele

Případ mám samosebou nastudovaný, ač Dahmera nepovažuju zrovna za toho nejvíce zajímavého. Každopádně je to jeden z nejznámějších sériových vrahů vůbec. Musím tedy říct, že důraz na detail je opravdu znát a o to lépe se díky tomu můžu do seriálu ponořit. Pokud by si někdo plánoval udělat research před zhlédnutím seriálu, což vřele doporučuji. Tak určitě mrkněte na Youtube na kanál Eduard Birke - Monster of Milwaukee. Doufám, že ta kvalita z prvního dílu potrvá i do dalších devíti. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl hodnotit tuto epizodu samostatně, tak by to byly asi čtyři hvězdy možná tři, ale s přihlédnutím na fakt, jak seriál pokračuje, se zpětně jedná o naprosto skvělý úvod, který Vám ukáže, jak to v tomto seriálu bude chodit. Evana Peterse zde budu chválit asi všechny díly, protože na něm stojí a padá celý seriál, stejně jako u American Horror Story. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama