Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sousedku zajímá, co za strašný smrad se line z Jeffova bytu, jemu se ale podaří ji uchlácholit. V místním baru mu pak cizí chlápek kývne na lákavou nabídku. (Netflix)

Recenze (38)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně. Tahle epizoda mi byla bytostně nepříjemná. Dokonale slizký Peters, „kotletami" ovoněná atmosféra a úvod, který se jednoduše povedl. Mám k tomu sice menší výhrady, ale to se snad postupem času vstřebá. P.S.: Taky si nenecháte ujít příležitost k vychutnání lahodného pivka s delikátní vrstvou mýdla? ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Utře předloktí od krve suchým hadrem, aby místa záhy stejně namočil a smyl důkladněji, bleskově vypije plechovku piva, aby vyrazil za dalším mladým jinochem, kterého nejprve doma dostatečně psychicky vyždímá, aby si pak třeba na části jeho těla pošmáknul k večeři. Než policejní hlídku upoutá velký umělohmotný barel a hlavně silný mrtvolný zápach, který se line z jeho bytu (sousedce se tentokrát snaží vnutit verzi, že mu lekly rybičky), svede v něm mladý černoch boj o holý život. Sice napáchá hned několik chyb, ale uteče... Celé je to detailní, depresivní a děsivé pomalé, což může být (a za mě místy bylo) i na škodu. Výsledkem jsou nicméně nálezy vyříznutých genitálií, sbírky lebek, množství kostí, odřezaných rukou, srdcí i dalších vnitřností či plátu svalové tkáně. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto nejlepší uživatel této filmové databáze a pravděpodobně i ostatních databázi v dosud objeveném vesmíru, musím bohužel konstatovat, že minimálně tento úvodní díl vskutku za nic nestál. Nějak mě seriál nedokázal vtáhnout do děje, ačkoli zpracovává brutální téma, které je mému srdci velmi blízké. Více jsem byl znechucen těmi všemožnými teploušskými osahávačkami a přihřátou mluvou, než nějakým porcováním opičáků. Vůbec jsem neměl pocit jakéhokoli náznaku napínavé či dramatické atmosféry. Je to slabota a mám neustálý pocit, že se seriál hrozně krotí a mírní, aby byl vhodný i pro děti. Úplně mě to nechávalo chladným. Hlavní hrdina mi nepřipadá kdovíjak hrůzostrašný, spíše v člověku vyvolává lítost nad jeho ubohostí. Zatím to rozhodně není šálek mého oblíbeného kakaa. Uvidíme, co přinesou nadcházející epizody. [30 %] ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu jsem si říkal, jestli tohle není podle hlasu Quicksilver, ale nakonec jsem došel k názoru, že je to jenom nějaký šikovný herec, který se mu podobá. A teď zjišťuji, že je to přece jenom jeden z X-Menů v úplně odlišné roli. Celou dobu jsem čekal, kdy se něco zvrtne a budu svědky něčeho, co nechci vidět. A ono na to jdou tvůrci jinak, protože v první epizodě Dahmera zatknou. Natěšení na další díly? Obrovské. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci seriálu se rozhodli začít téměř od konce (tedy zatčením) a mně to dává smysl; v tomto případě by bylo zbytečné vystavět seriál jako klasickou kriminálku, protože by divák už stejně předem věděl, jak všechno dopadne. Jeffrey Dahmer totiž patří k celebritám mezi sériovými vrahy; holt když občas svou oběť i částečně zkonzumujete, zajistí vám to větší pozornost veřejnosti. Z tohoto pohledu je tedy tento zmrd vděčným tématem a já jen doufám, že se z tohoto počinu nestane oslava jeho životního díla, kterýžto dojem ve mně zůstal po zhlédnutí posledního snímku o Tedu Bundym. / Poučení: Společenské konvence sice někdy nechápu, ale i já mám své limity. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl hodnotit tuto epizodu samostatně, tak by to byly asi čtyři hvězdy možná tři, ale s přihlédnutím na fakt, jak seriál pokračuje, se zpětně jedná o naprosto skvělý úvod, který Vám ukáže, jak to v tomto seriálu bude chodit. Evana Peterse zde budu chválit asi všechny díly, protože na něm stojí a padá celý seriál, stejně jako u American Horror Story. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý a působivý pilot. Hlavně svým pomalým dusivým tempem a výkonem Evana Peterse. Zvědavost ve mě probouzí i formát vyprávění, jelikož začínáme tam, kde jsem čekal, že skoro budeme končit. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intenzivní rozjezd, přesně tak jak bych ho po traileru očekával. Nepříjemná až fincherovsky hutná atmosféra, skvělý Peter v roli nevyrovnaného sadisty a úchyla, každou vteřinou očekávaný climax. Skvělý začátek ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Keď vidíš pri zapálenej cige krv, pílku na kosti, veľkú nádobu s chlórom. A počuješ v gay klube plného niggov Enigmu. Vtedy vieš, že si narazil na totálny banger. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Olalá...tak tomu říkám rozjezd! Dobrá sada hned od začátku - nebo spíš od konce? Finsherovsky pomalé, ponuré - mnohem lepší než filmové zpracování z roku 2002. A Peters je k posrání podobný skutečnému Dahmerovi. Jsem kurevsky zvědavý na další díl. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu fakt, že jsme začali na konci a že policajti neměli problém jen tak následovat černocha zpátky do Dahmerova bytu.. spíš bych čekala, že mu ještě přidají, za pobuřování nebo tak :) pár desítek let zpátky by to byla pochopitelnější verze, že jo... ale zatím velké zaujetí. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz ked som videl Peters-a v prvom American Horror Story, bolo mi jasne, ze chalanisko ma talent. Tuna hra uplne odtaziteho creepy magora. Celkom drsne a spinave. Uvidime, kam to bude smerovat. Slusny otvarak urcite nie pre slabsie povahy. ()

Reklama

Reklama