Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý Jeff se potýká s problémy doma i ve škole. Během let se chová čím dál podivínštěji, až začne vraždit. Daří se mu při tom unikat pozornosti policie. (Netflix)

Recenze (23)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda byla natočena odlišným způsobem než první díl. Tvůrci mi tentokrát předložili takový náhled (velmi stručný) do Dahmerova života od jeho dětství až do posledního roku, který ještě strávil na svobodě.  Z toho, co jsem viděl, soudím, že scény z mezidobí budou následovat v dalších epizodách, a jen proto byl tento průřez tak stručný. Zatím můžu o seriálu říct, že se nejedná o žádnou akční pecku (a ani bych to nečekal), zato jde o vcelku vydařenou, atmosférickou záležitost, která Evanu Petersovi parádně sedla. / Poučení: Při manipulaci s mrtvými zvířaty dbej na hygienu. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je Evan Peters skvělý a za první díl musel dostat slušný hejt, bylo nutné postavu více polidštit, abychom ji mohli více pochopit. To byl jednoznačný cíl tvůrců, a tak "vinu" psychopatického blázna hodili na tátu Dahmera, který nyní žaluje Netflix. Zbytek příběhu dosti kopíroval ten první, takže tentokrát dávám jednu hvězdu dolů. ()

Reklama

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět velmi pomalé, velice nepříjemné a popadající se za hlavu. V té době hold vedla rasová nevyváženost a strach z pohlavních nemocí. Je mrazivé, jak blízko byla policie k odhalení a mohla zabránit dalším smrtím. Peters opět skvělý a všechny vedlejší postavy také odvádí skvělou práci. Mrazivá hudba a finální autentický hovor posadil do kolen. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není nad si o Vánocích pustit něco úplně jiného, než byste čekali. Nač pohádky, že jo :D nakoukli jsme do Dahmerova dětství. Je trochu úsměvné, že někteří vrazi mají mizerné dětství, jiní si zase nemůžou na nic stěžovat. Otec Dahmera ho v podstatě od malička vedl k tomu, aby se z něj stalo to, co se z něj ve finále stalo. Lidská psychika je velmi zajímavá. Stejně tak mladý klučina, který ho následoval jenom proto, že mu koupil pivo. Reakce policajtů na opilého chlapce (u kterého ovšem nevěděli, že je "ještě" chlapec, že jo) docela trefná. Nač se starat, ještě bychom mohli něco od těch dvou chytit. Pobavila mě zmínka o sprše. :) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stale dost temne az ubijajuce. Ukazali nam i mierne nahliadnutie do detstva a "uzasneho" pristupu rodicov k synovi. O tom policajnom pristupe v tych casoch v ramci rasovych problemov, naviac pocas prebiehajucej sexualnej revolucie, tiez nemozno usudzovat moc pozitivneho. Zvlast, ked nam pustia realnu nahravku rozhovoru policajta a znepokojenej susedky. Kedze som vsak podobny scenar a opis videl uz mnohokrat - priemer. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama