Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na střední škole i v armádě Jeff ztěžka hledá stabilitu. Bydlí teď s babičkou a začne si po gay barech vybírat mladé kluky. (Netflix)

Recenze (21)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli to bylo delší stopáží čtvrté epizody, nebo jsem jen nebyl správně naladěn, ale děj tohoto dílu se mi jaksi vlekl. Jasně, ani dříve nešlo zrovna o akční počin, ale tentokrát jsem se několikrát přistihl při tom, že se tak trochu nudím. Seriál si stále udržuje svou nepříjemnou atmosféru, ale kromě ní mi toho už moc nenabízí. Abych to uvedl na pravou míru; příběh této epizody byl z mnou dosud viděného jasně nejpropracovanější, ale to tempo bylo k uzoufání pomalé. Jeffrey Dahmer je příliš známý na to, abych čekal, že se o něm dozvím něco nového, ale přece jen jsem doufal, že mě tvůrci více zaujmou. / Poučení: Na párty se chovej jako v Egyptě. Pij jen to, co si sám otevřeš. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věděl to o sobě, hledal stabilitu, snažil se s tím pracovat a potlačovat to, ale okolí ho v tom jaksi „nechalo“. Taková je za mě message čtvrtého dílu. Stojí za zamyšlení, jaký by byl, kdyby některé okolnosti dopadly prostě jinak. Skříňka se starými fotografiemi, figurína, návštěvy lázní i řada neúspěšných pokusů (vystřízlivět, dostudovat, zkusit to v armádě). Série špatných rozhodnutí pokračuje. Celé se to v mých očích začíná překlápět, vtahující díl, ty předchozí vnímám jako takový vydatný předkrm. Evan Peters byl u mě prozatím hlavně vyšetřovatel Colin, který v Mare of Easttown kryl záda Kate Winslet. Tentokrát se dá očekávat, že za jeho výkon padnou nějaké ty nominace. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl seriálu. Příběh nás vezme do roku 77, 81 a 87, kde se dozvíme podstatnou část Dahmerova zvláštního života. Při sledování jsem měl pocit, že tato epizoda poukazovala na to, že on byl vcelku hodný kluk, jen měl neskutečnou smůlu. Fakt nevím .. vim jen, že pro jeho činy neexistuje žádné opodstatnění. Paradoxně první vražda byla spíš zkrat a druhá omyl, stále to byl nemocný člověk od narození, který dělal špatně rozhodnutí, rozhodnutí za hranicí zákona. Možná zabít nechtěl, ale zabil. Každopádně ty možnosti co měl ho mohli posunout do výšin a pokud by nebyl nemocný klidně to mohl někam dotáhnout. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zbytočne dlhé to poprvé a za druhé tá úboha snaha liberálnych fanatikov ešte aj z tohto vytrieskať nenávisť voči náboženstvu je úbohá...Ryan urphy musí mať neskutočnú trauu z cirkvi tak ako aj ostatní súdruhovia liberáli, najmä však z jej majetkov a z toho že nie sú v ich rukách.  A ten článok ktorý koluje po internete že či Dahmer zabíjal buzíkov preto lebo ako dieťa muse chodiť do evanjelického kostola...čo ti dáva. Keby si ten odhadom 25 ročný čurák čo ten článok napísal dal tú námahu a prečítal si o ňom niečo viac a neveril iba komiksu z Netflixu zistil by že to bol obyčajný psychopat. Ale tak Netflix už pokazil v Od koťátek ruky preč aj charakter Luku Magnottu a nakoniec z narcistického sadistu urobil rasistu tak prečo z Dahmera, nekrofilného psychopata neurobiť obeť...10 odstrihnutých trápnych minút rozhovorov s babičkou o tom aby išiel do kostola a epizóda by mala 5*, takto silnejšie 3... ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím nejlepší epizoda, která měla úplně vše. Příběh, výpověď, brutalitu, modus operandi a sršící acting až do nebes. Musím ocenit také soundtrack, který s poctivostí upekl Cave s Ellisem a je to balzám pro uši. Na nechronologický příběh se divá opravdu dobře. Jen je škoda, že to tvůrci nijak nemapují popisem a proto neznalý divák skutečného příběhu může být mírně zmaten, či oklamán. Za mě každopádně pecka. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě sledujeme Jeffreyho Dahmera (Evan Peters) v době, kdy dostal práci jako flebotomista v Milwaukee Blood Plasma Center. V jedné scéně přinesl domů pytel krve k pití. Podle slov Jeffreyho Dahmera z nahrávek pro policejní úředníky se pokusil vypít lahvičku krve na střeše centra, ale nakonec ji vyplivl. (Takeshi666)

Reklama

Reklama