Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seznam jeho obětí je pořád delší, důkladné policejní vyšetřování ale nezačne. Incident s teenagerem Jeffa na čas dostane do vězení. Později si pořídí vlastní byt. (Netflix)

Recenze (18)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda byla velmi podobná předchozímu dílu co do délky i obsahu. Jen jsem měl tentokrát velmi neodbytný pocit, že se Netflix za každou cenu snažil, přihřát si svou rasově uvědomělou polívčičku. Po tomto představení začínám váhat nad tím, jestli byla důvodem k natočení seriálu jen Dahmerova nechvalná proslulost. Teď si spíš začínám myslet, že se někomu velice hodilo do krámu, jaké oběti si vybíral. Čert vem ty bílé, Hispánce a Asiaty, všichni už přece víme, na kterých životech opravdu záleží, že jo? A kdo to neví, tomu to Netflix vysvětlí. / Poučení: Babičky mají lehké spaní. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viac-menej sme svedkami Dahmeroveho nezucastneneho, takmer usluzneho opisu jeho hroznych cinov a vysetrovatelov, ktori neveriaco cumia a pocuvaju, akoby videli mimozemstana. V tych casoch, ked niektore postupy a psychologicke profily, uz zrejme boli beznymi policajnymi metodami, to asi bolo riadne "osviezenie" i pre samotnych vysetrovatelov. ()

Reklama

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tý babičky je mi strašně líto, tak milá a hodná a on se k ní choval takhle, jinak je tu vidět v jaký je to době, policii vůbec nezajímá co se děje, jsi kdokoliv jinej než bílej Američan = nikoho nezajímáš. Ještě jsem to v žádné recenzi nezmínil tak musím teď, ten soundtrack je naprosto boží, společně s těmi záběry z toho mám fakt husinu. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekala jsem na argument "on je bílý týpek, co má záznam vs. já jsem černý týpek, co nemá záznam/slušný whatever". Postupný vývoj Jeffa, vězení a otcovo uvědomění si, že by možná mohl být zodpovědný za to, co se z Jeffa stalo. Možná. Možná by to v něm bylo i tak a objevilo by se to prostě jinak, později, možná zrůdněji. Lidská psychika je prostě nádherná. Pořád se musíme toho tolik naučit... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama