Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Glenda a rodiny obětí se vyrovnávají s děsivými vzpomínkami, aby se mohly v životě posunout dál. Jeff za mřížemi zjišťuje, že má venku fanoušky. (Netflix)

Recenze (19)

Oggy007 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší díl celé série. Už od 7 dílu se seriál neustále snažil hrát na notu rasismu a přehnané korektnosti (doba je bohužel taková), ale tady už toho bylo přes čáru. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli ty poslední epizody nebudou už krapet navíc… Psychologická sonda do života několika lidí „poté“. Do toho Jeffreyho fanoušci či výdělky z nejrůznějších autorských počinů. Pokud něco, tak se dá debatovat právě nad zneklidňující linií, a to jest, že vrah přežívá coby objekt fascinace, zatímco oběti nenávratně mizí v zapomnění. Líbilo se mi, jak v posledních dvou dílech tvůrci obrátili perspektivu a zaměřili se na následky, které Jeff zanechal na rodině své i rodinách svých obětí, na sousedech. Ale myslím, že jsme linii vyčerpali a seriálu další protahování spíš škodí. Navíc jsou tu jednotlivci (Glenda), kterým se seriál věnoval víc, takže její osud diváka logicky zajímá, jindy se však zabýval samotnými oběťmi, kdy rodina zůstávala kdesi vzadu – tudíž to, že je pro nás nyní „důležitá“, divácky atraktivní zrovna není. Stejně tak už nikam „nevede“ další popichování policie. Herecky nicméně dál precizní. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už sa to skutočne naťahuje. Pozerať na nočné mory a desivé predstavy obetí je pre diváka, ktorého zaujíma príbeh Dahmera, naozaj zbytočné. Navyše, väčšinu rodín sme ani poriadne nepoznali, nevytvorili si s nimi vzťah, a tak sledovanie ich trápenia nemá taky účinok. Nie je to to natočené zle a nevravím, že to nudí, ale bez posledných 2 epizód by sa seriál podľa môjho názoru dozaista zaobišiel. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zcela zbytečná a nepříjemně se vlekoucí epizoda. Celý tento projekt dostal výrazně více dílů, než bylo třeba. Bylo zajímavé nahlédnout na Jeffův pobyt v teplácích a budování fanklubu, ale to bylo bohužel tak všechno. Jinak sledujeme jen ubohé právní tahanice a senzaci, na které se chce každý nějak přiživit. [60 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, vypadá to, že se mé obavy staly skutečností, protože se ze dvou posledních epizod zřejmě stane Glenda’s sequel. Ale i přes pokračující BLM agitaci (i když snaživě zabalenou tak, aby se dalo tvrdit, že není prvoplánová) jsem si i tady našel zajímavé téma. Perverzi. Když se řekne perverze, část lidí netuší, která bije, a znalé nejspíš jako první napadne ozvláštněný sex. Může být. Ale skutečnou perverzi tvůrci zdárně vypíchli v deváté epizodě. Nadšené sbírání předmětů z majetku sériových vrahů, suvenýry a jiné zboží inspirované jejich osobami a skutky to je u mě skutečná perverze. A ani nevím, jakým slovem mám označit ženy, které se zamilovávají, nebo se stávají fanynkami sériových vrahů. Ani jedno z vulgárních slov, která znám, je nevystihuje (a to jsem z hornického regionu), takže to musí být jedině nějaký latinský výraz, který zároveň označuje jejich diagnózu. To by jeden blil. / Poučení: Chceš se vyspat s vrahem? Doufám, že si to oba užijete naplno. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sonda do doby, kdy se obdivovali sérioví vrazi, a ještě se jim posílaly do vězení peníze. A nebo se to stále děje? Zajímavý díl, avšak se srovnáním se zbytkem takový průměr. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ocenění policistů, kteří nechtěli chytit homosexualitu, a proto svou práci neodvedli do konce. Tleskám debilitě někdejších Američanů :) a dopisy fanoušků? Ano, Amerika. Tam se může stát cokoliv. Neříkám, že mě samotnou toto téma nezajímalo už od malička, naopak. Ale myšlenka psát nějakému psychopatovi - k té bych asi ani jako dospívající nedospěla, tak šílená nejsem. A posílat mu prachy? Meh, ani omylem. A Glendin život potom? Meh, někdo by ji mohl třeba omylem zastřelit. Ona je fakt nepříjemná ženská, drbna v plném slova významu. Takovou sousedku by mnoho lidí chtělo poslat taky k šípku. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viacmenej dohra. A sice, ako udalost pomaly "zapadne" prachom, ako ho prezivaju pozostali, kolko uchylov sa najde a zosmoli obdivne listy pre svoje "idoly" vo vazeni, ako prevazia povodne nizke pudy medzi ludmi a ake zranenia ostanu otvorene. Autorske prava, uleteni fanusikovia.... Epizoda je viac-menej psychologickou sondou do zivotov ludi, ktori sa z vycinania, ktore zasiahlo ich zivoty uz niekedy nemusia zotavit. Mozno povodne vycitky, ci priznania pred samym sebou uplne osobu pokrutia do niecoho pitorskneho - vid. Dahmerovi rodicia. ()

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelný. Nechce se mi věřit že se mezi lidmi byly takový idioti co psali monstru jako byl Jeff přáníčka s penězi, psali mu jak je super, oblékali se za něj na halloween a k tomu se ze srandy fotili jak se navzájem vražděj před domem, kde všechny ty zvrácenosti Jeff udělal. Fakt hnus a udělení cen policajtům, ktéří to celé posrali všemu nasazuje korunu. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár světlých scén to rozhodně mělo, ale natahování seriálu je cítit z každé scény. Seriál se v určitých ohledech nesoustředí jen na Dahmera, ale věnuje pozornost pozůstalým rodinám, které jsme samozřejmě neměli možnost úplně poznat (snad kromě dvou). Určité scény tedy působí malinko zmatečně, protože si člověk nedokáže úplně poskládat, ke kterým obětem patří. Přesto linka ve vězení a pobláznění podivných fanoušků je zajímavá, a tak dávám nakonec 80%. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další zbytečné natahování..ten jeho fotr i s tou novou cuzou by si zasloužili taky..stejně jako ty sraci s foťákem a fanouskove?? To jen ukazuje jak je svět zvrácený..Cajty ny netřeba komentovat..uz jen čekám kdo toho slizaka sejme.. ale žádný šolíchání..65% z těch fanoušků je mi na zbliti.. ()

george82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt, že jsou lidi smečka imbecilů, kteří jsou pokřivený, jsem zjistil už dávno. Být ale fanoušek sériového vraha a ještě mu posílat prachy? Tyhle lidi bych nechal taky zavřít. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věnováno pozůstalým a jejich příběhům. Po všem tom rozvíjení linek bych očekával lepší zakončení, než jen peníze v obálce, spousty díků a demolici domu. Minimálně pro seriál. Rasová nevyváženost se řeší už devátý díl v kuse a já bych chtěl jen za všechny tvůrcům říct “Ano, my to chápeme. Nepotřebujeme to vidět 100x, byla to špatná doba , plná špatných rozhodnutí.) Není asi už nutné z policie dělat ještě větší kretény. Chápeme, že to podělali. Ale to neustálé popichování kluše naprosto pryč od hlavního příběhu a já se skoro celý díl ptal, kde je Jeff a proč neslyšíme mnohem více z potenciálně zajímavých dialogů při výslechu v podání Evana. Nu jdeme do finále, snad se dočkáme důstojného zakončení. ()

Reklama

Reklama