Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dean a Nora najdou skrytou místnost, kde někdo evidentně žije. Theodora prozradí zajímavé informace o Rogeru Kaplanovi. Rodina udělá osudové rozhodnutí. (Netflix)

Recenze (5)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulém nadšení to nadšení trochu opadlo. Čekal jsem ještě větší vyvrcholení, průzkum tunelů, další vyšetřování, ale místo toho se rodina rozhodla dům prodat a odstěhovat se. Takže příběh stál a řešily se věci okolo. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodina už zase drží pohromadě. Čelí nebo čelila konzervativní sousedce Pearl, jejímu podivínskému bratru Jasperu, sousedům v teplákových soupravách, kteří na čas zmizí ze scény, stavebnímu dozoru Johnovi, ale vlastně i realitní makléřce Karen či mladíkovi s bezpečnostními zařízeními Dakotovi. Na scéně je přitom další postava (Roger), která může za tím vším stát. Rodina nicméně s domem udělala zásadní rozhodnutí, přesto se chce Dean ještě naposledy důkladně podívat na „tabuli podezřelých“. Uvidíme, zda bude platit i nadále, že stabilita rodiny je nebezpečně křehká. Rozhodně ale platí, že všichni okolo jsou nějak výstřední a všichni tak nějak podezřelí. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už delší dobu je jasné, že nejsem s tímto seriálem kompatibilní a zůstávám u něj jen proto, že za sebou nenechávám rád nedokončené záležitosti. Brannockovi se mně zase jednou snažili přesvědčit o tom, že mají totálně vymalováno, a musím uznat, že uspěli. Můj negativní vztah k seriálu nepramení jen z nepříliš vydařeného scénáře (z mého úhlu pohledu), ale i z faktu, že jsou mi členové rodiny Brannockových krajně nesympatičtí. Celá řada dalších postav ve mně ostatně vzbuzuje podobnou nechuť, takže vlastně sleduji seriál, jehož děj mě po většinu času nebaví a jehož postavy si nedokážu oblíbit. No, a pak to má nějak vypadat. Velice silně pochybuji o tom, že by finále dokázalo na mém názoru něco změnit, ale pokud by k tomu došlo, jsem připraven se omluvit. / Poučení: Když z pěti podezřelých čtyři odpravíš, zbude ti jasný pachatel. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť nazeráme do minulosti, tentokrát sa dozvedáme o spolku milovníkov domov a jeho psychopatickom vodcovi. Spočiatku sympatický chlapík sa postupom času vyfarbí, čo vedie aj k jednému trestnému činu. Rodinka na všetko reaguje trošku vzbŕklo, naopak práve po Kaplanovom čine by ale mala aktívnejšie konať. Divák sa ale dozvie jednu veľmi dôležitú informáciu, ktorou Dean a Nora nedisponujú. Napriek menším výhradám som bol opäť pohltený do deja od prvej do poslednej sekundy. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomáhat a chránit? Pokárat a hanit!“ Tahat svůj tunel na policejní stanici, když jste před tím veřejně vyfakovali náčelníka i s jeho konkubínou a očekávat od něho pomoc? Tomu říkám optimismus. Manželé Brannockovi válí. Čoko Bulva taky, dál košatí historky, pobrukuje si lyrickou „Ódu na dům“ a předestírá řadu spikleneckých teorií ohledně Watchera, sahajících hluboko do minulosti, až do školních lavic a do aktovky zamilované školačky. Zúčastníme se schůze „Spolku pro ochranu památek“, kde m.j. zazní: „Dub byl falešně obviněn, že zasahuje do vzdálenosti 4 stop od telefonních drátů...“ a další znepokojivé informace. Dredatý servisman už byl přijat do rodiny, asi coby citová náhrada za zašlápnutou fretku a Otec rodu zahlásil: „Tentokrát spolu vykročíme správnou nohou.“ Zřejmě myslel směrem na záchytku, protože do kluka leje víno proudem, jak Moraváci do návštěvy z Čech. V závěru Nora posílá Karen tam, kam měla už dávno. Nejmíň třikrát. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama