Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Psychiatrička chce za každou cenu ochránit mladou pacientku, která utekla ze záhadné sekty. Vezme ji proto k sobě, ale ohrozí tím svoji rodinu i vlastní život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nesourodý, netajemný, nudný, rovnoprávný. Kolik milionů přiblblejch hororů na téma vymletejch satanistickejch šašků v kapucích tady vlastně máme? Dobrý, film je film a má hodinu a půl, ale jakýho intelektuálního fantoma napadlo udělat na tohle téma osmidílnou sérii, to by mě fakt zajímalo... Nic tady nejde k sobě; označení horor k atmosféře, muzika k titulkům, psychologický žvásty k chování postav, a ten poměr zastoupení menšin k počtu postav se už taky pomalu vymyká kontrole. Ve dvou epizodách byla cejtit naděje, že se konečně přidaj i napětí se zábavou, ale zůstalo jen u zbožnýho (pardon, satanova) přání. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Označení horor, je poměrně zavádějící. Jedná se spíše o lehce temnější seriál. Námět je fajn, ale výsledek spíše průměrný. Kdyby z toho byl dvouhodinový celovečerák, užil bych tohle víc. Všelijaké sociální / vztahové vsuvky byly pro mne spíše na obtíž a nenavázal jsem s charaktery postav žádné pouto. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Mae uteče z kultu uctívačů satana aby neskončila jako Hus, po několika peripetiích se dostane do rodiny doktory Suzanne, která jí chce jednak ochránit a jednak si do Mae promítne sama sebe, jelikož si něčím podobným (útěk, týrání) sama prošla. Začne tedy tak trochu pátrat na vlastní pěst a kašlat na rodinu. Příběh Ďábla v Ohiu nemá prakticky čím překvapit, nicméně měl potenciál být zábavnou hororovou jednohubkou s divácky vděčným tématem. Netflix tuhle šanci ale bohužel promarnil a ať se Emily Deschanel snaží seč její postavě diplom stačí (a nejednou připomene Kůstku) osm dílů to prostě neutáhne. Tím spíš, že kolem ďábelského kultu se víceméně jen krouží a žádného hlubšího vhledu se nedočkáme. Mnohem víc by DIO slušel dvouhodinový celovečerák a o nic zásadního bychom nepřišli...60% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Malinké zklamání. Vlastně asi ani ne zklamání, jako nevěříc koukání a čekání na něco, co nepřijde. První díly super, navodily atmosféru, ale jakoby dílu došel zbytečně brzo dech. E. Deschanel je hrozně fajn, ale tady hraje vlastně antihrdinu. Myslí to dobře, ale dělá vše naprosto špatně. Proto i opadl brzo můj zájem. Nenašel jsem si pevný bod, kterého se držet a byť byl poslední díl fakt silný, jen zachránil seriál od průseru. Téma prima, obličeje skvělé, ale něco velkého tomu chybělo. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý seriál, jehož hlavním a za mne asi jediným problémem je, že je cílený spíše na mládež, Tudíž hororové scény nejsou vůbec hororové, mysteriózní je velmi opatrně a spousta teen vaty nikoho nad 16 let nemůže zajímat.  Herecky zvládnuté na výbornou, atmosféra rodinného rozkladu působivá a konečné rozuzlení nápadité.  Kdyby tvůrci vynechali množství zcela zbytečných scén ze školy a naopak více pracovali s tématem kultu, zkrátili to o jeden až dva díly, mohlo jít o seriál roku. I tak rozhodně nejsem zklamaná a doufám, že tentokrát bude další řada. Za mne 65%. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě čte Suzanne (Emily Deschanel) fiktivní knihu „The Cult Of The Cult“ od spisovatelky Pamely Hawkins. Na přebalu knihy jsou vrazi Zodiac, David Berkowitz a Jim Jones. (Kejf.)

Reklama

Reklama