Reklama

Reklama

Rok, kdy jsem začala masturbovat

  • Švédsko Året jag slutade prestera och började onanera (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní ženě s úspěšnou kariérou se zhroutí svět, když těsně před čtyřicítkou dostane kopačky. Nezbývá jí, než si ujasnit, co vlastně od života chce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Opakovaně se sám sebe ptám, proč se na podobné snímky vlastně dívám. Jasně, můžu si lhát do kapsy, že to dělám proto, abych si zachoval jakýsi všeobecný přehled, ale pravým důvodem bude zřejmě nějaká lehčí forma psychické poruchy. A tak jsem zase jednou absolvoval školení na téma "Muži jsou odporné, necitlivé bytosti, a kdyby neprodukovali sperma, bylo by jejich vyhubení jediným správným řešením". Netvrdím, že mezi námi nejsou odporná hovada, v den jejichž zplození si měli jejich rodiče raději zahrát nějakou deskovou hru, ale zevšeobecňování typu- muži špatní, ženy bezchybné mě baví asi jako vyprávěnky o neposkrněně počatém tesaři, který si čas od času zaběhl zaskotačit na hladinu jezera. Abych tvůrcům nekřivdil, musím připustit, že hlavní hrdinka jejich příběhu chyby měla (a nebylo jich málo), zcela inovativně jí prakticky nechyběl její syn (a vice versa), i přesto šlo ale o snímek spíše pro ženské publikum. Děj ve mně po většinu času nevyvolával přílišné nadšení, přesto uznávám, že jsem se asi třikrát opravdu mocně zasmál, Katia Winter mi byla na rozdíl od postavy, kterou představovala, krajně sympatická, a tak jsem nakonec hodnotil výše, než jsem sám očekával. P. S. Pobavily mě šéfovy nalepovací bločky a stěhující se žena s jedním kufrem a třemi taškami (!!!). / Poučení: Mužský feminista je protimluv. Zajímalo by mě, který narušený myslitel přišel s tímto termínem jako první. 2*+ ()

Stoctyrec124 

všechny recenze uživatele

Bylo to velice jednoduché a tak trochu o ničem. Ta stupidita tomu ale dávala jistý divotvorný podtext který byl nakonec i docela vtipný. Nevím co měl vlastně ten film měl světu předat ale mě donutil zamyslet se nad tím jak někdo může něco takového vůbec vymyslet. Vzhledem k tomu že jsem se koukal ve Švédštině s titulky mi to možná přišlo zajímavější než v Češtině. Co se týče postav tak ty jsou hrozně nevýrazný a nijaký. No prostě zvláštní film. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

žánrová klasika, kdy žena ve středním věku najednou musí řešit věci, které vůbec řešit nechtěla a po chvilkovém tápání zjistí co jsou její opravdové priority. Jde sice o poměrně zjednodušený popis, nicméně v různě obměněných variacích se stejným jádrem jsme tohle viděli už tisíckrát a je tak dost těžké přijít s něčím novým a překvapivým a jakkoliv s tím RKJZM také nepřichází, díky svéráznému severskému přístupu je to alespoň slušná zábava. Mohlo by to sice být vtipnější/dramatičtější, ale kdo sledoval a líbily se mu kousky jako Love & Anarchy, měl by být spokojen i v tomhle případě...60% ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mi nejak nesedlo. Nechapu, proc jsem koukala az do konce. Vedle prumerne hezkych zen tu vidime jen vylozene osklive muze, takze neni ani na co koukat. Cekala jsem komedii, ale zasmala jsem se jen jednou. Naopak jsem se celou dobu nudila a znova nechapu,proc jsem to dokoukala, protoze s casem to bylo jenom horsi a hloupejsi. Jako chapu pointu, ze asi zena ma byt schopna se osamostatnit a nepotrebovat spatny vztah, ale cele to bylo nudne proste. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už len názov napovedá, že o žiadny kinematografický skvost nepôjde, skôr o komédiu, ktorá by mala byť plytká. Našťastie aj vďaka šarmu Winterovej a scenár, ktorý nenudí sa to dalo zniesť. Film je plný nenúteného, niekedy drzého a niekedy aj trápneho humoru. Je to taká hlúpa komédia, na ktorej sa dá zasmiať, hoci chlapi sú tu ukázaní zas ako nejakí trpáci, no a oslobodením sa od ťažkostí má byť pre ženu ruka šmátralka. Hej, je to na hrane, ale čakal som oveľa horšie. Za Ave Mariu pri orgazme ale dávam hviezdu dole. ()

Zajímavosti (2)

  • Film je inšpirovaný knihou „Hallongrottan“ od Sandry Dahlén. Táto kniha sa hojne objavuje aj vo filme. (Arsenal83)

Reklama

Reklama