Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve své skryté laboratoři hluboko v Rusku Dr. Karl Zimmer vynalezl Mandroida, humanoidního robota, který napodobuje pohyby člověka ve speciálním obleku. Nabízí svůj vynález Američanům, kteří vyšlou agenta Smithe ze CIA k posudku. Nicméně Zimmerův partner Drago má jiné plány, chce prodat Mandroida ruské armádě. Tu noc, kdy se snaží ukrást Mandroida, je vystaven vysoce toxickému superconnu, který ho strašlivě znetvoří, ale podaří se mu uniknout. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Celý film je celkem nuda, ale závěrečná postelová scéna stojí za to! Děj je jinak prostý: Ve své skryté laboratoři hluboko v Rusku Dr. Karl Zimmer vynalezl Mandroida, humanoidního robota, který napodobuje pohyby člověka ve speciálním obleku. Nabízí svůj vynález američanům, kteří vyšlou agenta Smithe ze CIA k posudku. Nicméně Zimmerův partner Drago má jiné plány, chce prodat Mandroida ruské armádě. Tu noc, kdy se snaží ukrást Mandroida je vystaven vysoce toxickému Superconnu, který ho strašlivě znetvoří, ale podaří se mu uniknout.. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Podivne a lacine sci-fi, ktere se odehrava (snad) v Rumunsku, a kde v prvnim zaberu ridi robot embecko, takze fajn... :-) Jako bizarnost stoji urcite za videni. Jane Caldwell mi byla hodne povedoma, ale asi jsem si ji s nekym spletl (z jeji kratke filmografie neznam nic). A nebo je jen nekomu podobna... 3+ ()

Reklama

Reklama