Reklama

Reklama

Příběh filmu se odehrává v jedné z madridských čtvrti Carabanchel, kde tři kamarádi společně prožívají různé příběhy. Všichni tři jsou z chudých rodin a každý se musí vyrovnávat s jinými životními situacemi. Jeden ze tří kamarádů, Javi, který žije s rodiči, starší sestrou a neslyšícím dědou, se musí vyrovnat s faktem, že se manželství jeho rodičů rozpadá, a na konci příběhu i se smrtí svého nejlepšího přítele. Druhý z mladíků, Rai, je vynalézavý a podnikavý, což se ukáže ať už v zapojení se do soutěže o výhru vodního skútru (i když žije v Madridu ve středu Španělska), nebo tím, že pracuje jako kurýr drog. Poslední z kamarádů Manu zjistí, že jeho bratr, o kterém si myslel jen to nejlepší a domníval se, že odcestoval za prací, ve skutečnosti stále žije v Madridu - pod mostem mezi narkomany. Film je naturalisticky natočen, což je pro Fernando León de Aranoa typické, a celý je provázán výbornou hudbou. (Estrecha)

(více)

Recenze (4)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Propagační film o životě ve slunném Španělsku. 1) 30letý Fernando León de Aranoa (scénář a režie) vytvořil působivý obrázek života madridského sídliště. Teenageři jako oběti poměrů vzbuzují sympatie. 2) Vystupují zde 17letý Críspulo Cabezas (Rai, prodává drogy), Timy Benito (Javi, má atraktivní sestru) a 18letý Eloi Yebra (Manu, bratr odešel za prací). ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku chci upozornit na skvělou muziku během celého filmu. Příběh filmu se odehrává v jedné z madridských čtvrti Carabanchel, kde 3 kamarádi společně prožívají různé příběhy. Všichni 3 jsou z chudých rodin a každý se musí vyrovnávat s jinými životními situacemi. Jeden ze 3 kamarádů, Javi, který žije s rodiči, starší sestrou a neslyšícím dědou, se musí vyrovnat s faktem, že se manželství jeho rodičů rozpadá a nakonci příběhu i se smrtí svého nejlepšího přítele. Druhý z mladíků, Rai, je vynálézavý a podnikavý, což se ukáže ať už v zapojení se do soutěže o výhru vodního skůtru (i když žije v Madridu ve středu Španělska), nebo tím, že pracuje jako kurýr drog. Poslední z kamarádů Manu zjistíí, že jeho bratr, o kterém si myslel jen to nejlepší a myslel, že odcestoval za prací, ve skutečnosti stále žije v Madridu - pod mostem mezi narkomany. Film je skvěle naturalisticky natočen, což je pro Fernando León de Aranoa typické, a celý je PROVÁZÁN VÝÝÝÝBORNOU HUDBOU!!! ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Škoda, že ty kluci španělský mluvili rychlejc než Usain Bolt běhá, protože někdy se titulky fakt nedaly stíhat. Jinak biják dobrej, deprese a bezvýchodnost z toho šla na tři doby. Film nějak netlačí na pilu, ale dialogy a některý záběry, to byl fakt težce dychatelnej kouř. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Barrio se odehrává v existující madridské čtvrti "Carabanchel". (Estrecha)

Reklama

Reklama