Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pecka a další pětizářez! Popis filmu od Apple+ vypadá jako úmorná drama nuda, ale je to víceméně úplný klam, protože Sharper je napínavý thriller plný zvratů, neskutečných podvodů a intrik sledující na první pohled odlišné osoby, ale čím hlouběji film jde, tím většího propojení se nám dostává a v samotném závěru se vše spojí do dokonalého obrazu. Tvůrci nám servírují zvraty, výborně zahrané postavy i spletitý příběh a celá tahle banda zlodějíčků, o které film pojednává, je teda sakra působivá. Spád, napětí, áčkoví herci a precizní podání celého příběhu dělají ze Sharper absolutní top shit pecku evokující skvělý Focus (Will Smith) a já jsem zas nadšený jak malé dítě, protože tyhle filmy já můžu. V jednom měl oficiální popis ale pravdu - nic není takové, jak se zdá. Luxusní záležitost! ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Drama o pár šmejdech, co obírají hejly. Dobrá kamera a i kostra příběhu byla dobrá. Asi tak polovina záběrů je však bohužel zbytečná a druhá polovina jde tempem, které je tak 5-10x pomalejší než tempo normální. Táhlo se to šnečím tempem, protahovalo, nudilo, z kraje brutálně, uprostřed pořád dost a na konci vlastně taky. Furt jsem jen poskakoval dopředu v naději, že se konečně někam posuneme... A taky si myslím, že babičky by měly hrát babičky a nesnažit se ze sebě dělat někoho o generaci či více mladšího. (26%) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film se zvláštním námětem, který Vám nic neřekne už obsahem zde, ale mnohdy ani v průběhu samotného filmu. Ten totiž začíná poměrně běžně, obyčejně, všedně, aby se pak postupně děj čím dál tím více zamotával a vytvářel domnělé tajemno. Já jsem mu ale na lep neskočil. Moc mě to nebavilo a zajímaví herci tomu taky moc nepřidali. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Další z řadu podfukářských filmů s méně obvyklým způsobem vyprávění oklikou z pohledu jednotlivých postav. Pro diváka, který zná obdobné filmy (jako jsou série filmů Podfukáři nebo dnes už klasika Dannyho parťáci nebo Italian Job), se může zdát příliš předvídatelný, ale já jsem tento snímek uvítal, protože podobných v poslední době moc natočeno nebylo a jednou za čas mám na tento subžánr chuť a tu Sharper docela ukojil. 65% ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Sharper je solidně vyrobené drama z prostředí boháčů a podvodníků se zajímavou strukturou příběhu, která vylepšuje jinak obyčejná témata. Ke konci snímek lehce ztrácí dech, ovšem ne natolik, aby tím byl divácký požitek zkažen. Co ztratí na finále, nažene film na technických aspektech - kamera, výprava i hudba navozují stoprocentně fungující neo-noirovou atmosféru. 70%. Více zde. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama