Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to špeciálny tím tých najlepších bojovníkov. Vytvorený vládou a určený na boj s tým najhrozivejším nepriateľom. Boj s votrelcom z vesmíru sa očakáva a keď vzdušný priestor naruší neznámy objekt, blížiaci sa k mestu na severozápade, tím Interceptor Force je v pohotovosti. Keď sa stratí signál, tím na čele s poručíkom Seanom Lambersom vyráža na prieskumnú misiu. Mesto je obkľúčené a tím má k dispozícii to najlepšie, čím armáda disponuje. Schyľuje sa k veľkému zápasu, ktorý má navyše stanovenú aj maximálnu dĺžku. Vláda dáva tímu necelých dvadsaťštyri hodín, aby sa vysporiadala s votrelcami, ktorí maskujú svoje pravé tváre a vydávajú sa za ľudí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl začátek a žral jsem úvodní scénu, kdy si svázanej Gruner dělá z okolostojících maníků boxovací pytle. Když jsem dnes viděl film znovu, kupodivu mi stále ta první scéna přišla obstojná, stejně tak i druhá větší bitka v baru. To ostatní už zcela odpovídalo zhovadilosti těchto ultralaciných akčních béček, co se mohou zpříma podívat do očí démonovi jménem Asylum. Opravdu, tenhle snímek stál stejně jako můj páteční nákup v libovolném supermarketu, v podstatě jedna lokace, tři domy, stáj, saloon, 10 lidí a jeden mimozemšťan, pár na čtvrtce nakreslených výbuchů a brutálně dementní děj. Ta hvězdička tady svítí jenom kvůli poměrně zdařilým bojovým scénám, kterým vévodí Gruner. A taky za to závěrečné dělo do ksichtu:) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Má to dobrý obsazení, ale dělo se tam vůbec něco? Eeee počkat, zapojuju pamět.. eee.. ne? Vůbec nic a to poster vypadá, jak když se tam bude dít třetí světová.. Díky opět za nic. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Béčko ako sviňa.Ale taký nemilosrdný by som k nemu nebol. Predsa len je to film určený pre určitú skupinu divákov (nás, vymetačov videopožičovní, čo siahnu takmer po všetkom :) ) a svoju úlohu v rámci svojich možností splnil celkom dobre. Navyše si myslím, že je to jeden z lepších Grunerových filmov. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryzí videosnímek ve vší jednoduchosti a počestnosti je ještě dozvukem éry takovýchto nízkorozpočtových počinů z přelomu 80. a 90. let, které byly ve své době na videotrhu nemálo žádané. Dějově je tu do sebe naplácáno až neskutečně mnoho motivů a už během sledování prvních pěti minut musí být každému jasné, s jakým snímkem mají tu čest. Při dnešním pohledu neskutečný brak nemající logiku naprosto v ničem. Dialogy doslova trhají uši a speciální efekty typické na svou dobu a rozpočet. Film, který může posloužit snad jen jako kulisa během večírku, protože pozorně sledovat děj nemá absolutně žádnou cenu. Scénář vypadá, jakoby měl původně sloužit pro komiks, ve kterém by svou zkratkovitostí fungovat mohl, ale ve filmu bohužel. Pouhá popkornová béčková videozábava ve stavu, kterou lze shlédnout snad jen tehdy, když nebude po ruce nic lepšího. ()

HELLBOY-DB 

všechny recenze uživatele

I když se jedná jen o béčko, je po trikové stránce zvládnutý celkem solidně. Nemůžu si pomoct ale tak trochu bych to přirovnal k Predátorovi, hlavně toho mimozemšťana s tím chameleon efektem. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Dejovo nie úplne najhoršia záležitosť, ale inak je to strašná hlúposť. Toto je jeden zo snímkov, kde sa utrápene zasmejete nad príbehom a poviete si, že nikdy viac. ()

Reklama

Reklama