Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 2

Recenze (422)

Caelos 

všechny recenze uživatele

S Ošklivkou Betty je tohle asi nejlepší, co z jihoamerické nabídky telenovel vyšlo. A to hlavně proto, že jsem se u toho občas pobavil, respektive zasmál dvěma postavám řidiče a zahradníka, kteří tam zřejmě byli vloženi jako komediální prvek. Nicméně, abych to nepřehnal, nejedná se o nějaké salvy smíchu, spíše jsem se prostě pousmál. ()

Linki 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to telenovela, za pozeranie tejto sa ako človek nehanbím (aspoň zatiaľ :)...možno to bolo spôsobené vekom, možno sympatiami k tej bláznivej deve, ktorá ako všetci v živote pár krát riadne zakopla...ale splnila svoj účel a myslím, že bola jednou z najlepších vo svojom žánri a mala vyvážený pomer príbehovej línie nielen u tých nechutných boháčov, ale aj u služobníctva, čím má veľké plus. Telenovely nezmeníme, vždy sa takmer nič neudeje, koniec useknú pred pointou, charaktery sú trochu desivo reálne občas a dialógy, ktorým sa normálny život niekedy tiež nevyhne... že by nás práve toto poznanie tak štvalo? A to, že od titulnej zvučky prvého dielu vieme ako to skončí? A som naozaj zvedavá, ako o pár rokov klesnú naše hodnotenia xyz filmov len preto, že teraz už poznáme niečo lepšie, serióznejšie, prepracovanejšie, menej banálne a pod. Už teraz viem, že príde doba, keď kopa filmov predbehne tie dnešné a my sa budeme skrývať za to, čo sa nám kedysi zdalo aspoň fajn, ak nie super... A zároveň v to dúfam, lebo pri dnešnej produkcii nie je momentálne podľa mňa nič isté... A aby som nezabudla, najnepozeratelnejšia časť tohto seriálu je pre mňa v súčasnosti jeho zvučka. Fakt nechápem, že sme ten des prežili vidieť xyz krát... ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka hlavnej úlohe v tomto argentínskom dvesto sedemdesiat dielnom televíznom seriály sa celosvetovo zviditeľnila urugvajská herečka a speváčka Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo v Európe známa pod menom Natalia Oreiro. Mňa však ničím nenadchla. Natalia je speváčka, ktorej tvorba je na míle vzdialená môjmu hudobnému vkusu. A "Divoký anjel" je prostoduchá romantická telenovela s komediálnymi prvkami, ktorú považujem za odpad! ()

renoarko 

všechny recenze uživatele

Muńeca brava je jednou z tých najlepších vecí, ktorú nám taký odpadkový žáner akým je telenovela mohol priniesť. Pripočítajme k tomu krásnu hlavnú hrdinku Milagros a charaktery, ktoré si divák dokonca mohol aj trochu zamilovať. Príbeh nebol vyložene trápne telenovelovský, ale bol doň zakomponovaný aj humorný prvok. Navyše úvodný song bol pecka. Svojho času ma to bavilo, odpad mu preto dávať isto nebudem :) ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších telenovel. Dobrá zápletka, plno vtipu a emocí. Navíc Natalie Oreiro stejně jak dobře zpívá tak i hraje a i díky jejímu výkonu dávám 4 hvězdičky. Viděl jsem asi 95% všech dílů a některé postavy jsem si zamiloval. Jediné co bych vytknul je na můj vkus příliš mnoho rozchodů a návratů k sobě u hlavních hrdinů. Ale tak každá telenovela je o tom, že na začátku je on a ona a až na konci jsou oni :-) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)

Reklama

Reklama