Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 4

Recenze (422)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Divoký anděl, Milagros, je naprosto obdivuhodná osobnost. Jde o děvče vyrůstající bez rodiny jako sirotek. Staraly se o ní jeptišky, takže je svým způsobem věřící. Tato telenovela je fakt mojí nejoblíbenější. Kupodivu se odehrává na relativně dosti místech (asi 5 :) )... Osobnosti v této telenovele jsou naprosto skvělé (alkoholik zloděj, přítelkyně šílená, alkoholička tetka, dva blázni zahradníci, ...) Fakticky super a můžu vřele doporučit. Komu se líbí netradiční holky a né žádný fifleny, který by si třeba polámaly nehty, kdyby na něco šáhli tak se u vydařeného hereckého výkonu Natalie Oreiro nebudete nudit!!! Jen bych chtěl dodat, že z těch odpadů, který tahle "tak strašně trapná" telenovela dostala je víc než u nějakých kvalitních filmů. Z čehož plyne, že hodně z vás se raději podívá na blbou telenovelu pro zasmání, než na pořádný film... Pak z toho máte výčitky svědomí, protože "na telenoveli přeci normální lidi nekoukají" a tak tomu dáte tady na ČSFD hodnocení "odpad" a vůbec vám nedochází, že jste se na to stejně koukali a nenudili jste se!!! ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Scénaristicky ploché a bez nápadu, s příšernou zápletkou, instrumentální soundtrack příšerný a navíc „vykradený" z jiných seriálů... Oproti tomu vtipní herci a skvěle zazpívané písně od Natalie Oreiro... Jinak asi už nic... Od sledování jsem upustil až po dlouhých 150ti dílech, ve kterých se téměř nic nedělo... Telenovely mám sice rád, ale ne ty extra přeslazené, nedej bože komediální. ()

Reklama

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo vlastne strašne vtipné, málo kto si vtedy Nataliu nezamiloval a vďaka tomuto seriálu sme zistili, že aj telenovely môžu byť dobré :) Pozerával som to ako malý chlapec a to bolo presne tá veková kategória pre ktorú to bolo určené. Nemôžem dať ale plný počet, pretože oveľa radšej mám Kachorru ktorá je vtipnejšia, má nečiernobiele postavy a inteligentnejší príbeh, ale to neocenia ani fanúšikovia pretože "tam neni Facundo." Anjel je ale už pomaly klasika, takže takto hodnotim :) ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela na kterou jsem se dívala ... A dívala jsem se s nadšením, zaujetím a s pobavením :) On miluje ji, ona nemiluje jeho ... Pak ona miluje jeho a on zase nemiluje ji ... Pak se milují oba navzájem, ale někdo/něco do toho vleze ... No kdo by to nemiloval? :) P.S. Tuto telenovelu hodnotí mé 12/13leté já :D ()

Balakriele 

všechny recenze uživatele

Spousta lidi by mě asi za moje hodnocení ihned poslala někam (spolu s Natalií Oreiro), ale já si nemůžu pomoct. Už ta seriálová znělka byla, je a bude pro mě nezapomenutelná. Ještě teď si pamatuju jeden prázdninový den u babičky, když jsme byly i se sestřenicí na houbách a zapomněly omylem na čas. Lidi z vesnice si museli myslet, že nás honí přinejmenším 20 divokých prasat. Jak to dopadlo? Naštěstí jsme stihly aspoň druhou polovinu dílu. V té první, neviděné, se pouhou shodou okolností nic nestalo, takže to vůbec nevadilo:-) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Natalia Oreiro a Valeria lorca, představitelka Marty, byly dobrými přáteli i 15 let po uvedení seriálu. (xninjax)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)
  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)

Reklama

Reklama