Reklama

Reklama

Je len otázkou času, kedy sa krásna Morena a atraktívny divoch Yago do seba bezhlavo zamilujú... Yago (Facundo Arana), hlavný hrdina tejto argentínskej telenovely, je dvadsaťosemročný muž, ktorý vyrastal v Misiones hlboko džungli u muža, ktorého pokladal za svojho otca a ktorý ho učil umeniu ako v ťažkých podmienkach prežiť. Hoci vie čítať i písať, vzdal sa Yago možnosti ďalšieho vzdelávania. Jeho drsná nátura mu nikdy nedovolila prejaviť navonok city a zamilovať sa do niekoho, s kým by si jedného dňa mohol založiť svoju vlastnú rodinu...

Rovnako stará Morena (Giannela Neyra) pochádza z Peru, študovala však v New Yorku. Jej ľúbostný život sa hrdí všetkými možnými prívlastkami, nemožno ho však rozhodne označiť ako šťastný - vždy sa totiž zamilovala do nesprávneho muža. Jedného dňa, na ceste k vodopádom Iguazú, ležiacim neďaleko Misiones, sa stretáva s Yagom. Keďže sú obaja diametrálne odlišní, vyzerá to tak, že ich priateľstvo dlho nevydrží. Morena navyše odchádza hľadať svojho starého otca do Buenos Aires, kde si nájde prácu v spoločnosti Sirenio...

V tom istom čase Yago zistí, že muž, ktorý ho vychovával, nie je jeho pravým otcom a že jeho priezvisko je... Sirenio. Jeho kroky preto smerujú za rodinou do Buenos Aires, kde sa opäť stretáva s Morenou - práve ona mu pomáha privyknúť si na komplikované pravidlá života vo veľkomeste. Je len otázkou času, kedy sa (navzdory rozdielnym povahám) do seba bezhlavo zamilujú... (TV Markíza)

(více)

Recenze (93)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč jsem se začala koukat na Yaga byl Facundo Arana, kterého jsem milovala kvůli roli v Divokým andělovi. Jsem žroutka fakt skoro všech seriálů...tady to ale i při velké snaze nevyšlo, protože to byla fakt blbost. Jelikož jsem ale několik prvních dílů vydržela, jednu hvězdičku dávám. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Facundo Arana, Gianella Neyra, dobrá kamera, exteriéry...... A aj tak ma nič nenúti ísť s hodnotením vyššie, keďže sú aj oveľa lepšie argentinské soapky a k tejto ma ani neviaže žiadna väčšia nostalgia. Celkovo... Sledoval som to ako decko a taká výraznejšia postava bola Melina alias Romina Gaetani ktorá bola výrazná aj inde. Bolo to vlastne o ničom... A diali sa tam take nechutne podrazy na divakov typu, hlavny zaporak zastreli hlavnu hrdinku, ona spadne zo schodov, časť skonči a dalši den hned po skončeni zvučky sa ukaže, že to bol iba sen. Trapas. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Další telenovela, která byla dobrá, fakt. Romina Gaetani v roli Meliny/Cassandry byla výborná, Norberto Díaz jako záporák Aldo fakt dokonale odporný a příběh byl fajn. Nějaká chybka by se našla (hlavní hrdinka by měla být divákovi sympatická, Morena byla bohužel vosina v zadnici, Kabure vyřeší všechno..). Šmrnc jinak měly party věnované Lauře (akcička s Fragou, když chtěli zatknout Mansa, byla fakt supr), závěr, kdy Melina zapíchla Renza ve chvíli, kdy chtěl sniperkou odstřelit Yaga i Morenu při jejich svatbě, byl taky prima, zkrátka dobré pokoukáníčko na nudné odpoledne. ()

HaninaHope79 

všechny recenze uživatele

Pěkně rozjetá telenovela hned od začátku. Nečekala jsem, že bude tak moc pěkná. Dlouho jsem neviděla tak pěknou telenovelu, která by za to stála od začátku až do konce. Wow! Tleskám! Není nijak přeslazená, jako většina telenovel, na který jsme zvyklý. Soundtracky z Divokého anděla jsou luxusní. Místy váhám, že bych dala i 5 hvězdiček, ale štve mě Morena, že to táhne na dvě strany. Když není s Yagem tak je s Tomasem, ale má to svoje takové zvláštní neokoukané kouzlo - zadní vrátka. Většina postav je tam zákeřných a taky bláznivých. Pomatených, což má tak trochu na svědomí indiánský vůdce, čaroděj Cabure. Yago se s Caburem seznámí na jednom ostrově, o kterém se říká, že z něj nikdo nevyjde živý i sám Yago zde málem zemřel. Od té doby je vždy Cabure na straně Yaga a snaží se mu pomáhat svými čáry a kouzly. Také se mi líbilo, jak se Aldovi začali zjevovat mrtvé tváře všech, které zabil. Mooc pěkná honička, když Yago sám utíkal před policí a pak ještě jednou spolu s Morenou. Scény věnované Lauře byly též luxusní, napínavý hlavně ke konci. Bylo tam hodně pěkných okamžiků a scének, že mě to fakt dostalo! Wow! Nemám víc slov. Škoda dát odpad jen proto že je to telenovela. Nudit se určitě nebudete. ()

mikla 

všechny recenze uživatele

Sledoval som seriál ako malý chlapec....vrátil som sa k nemu po rokoch a nemohol som sa od neho odtrhnúť. Vdaka youtube som si znovu pozrel všetky časti a pripomenul si detstvo- aj ked tento krát som tomu seriálu ovela viac pochopil ako s čias, ked som bol ešte malý chlapec. Moderný Tarzan v rámci vytvorenia telenovely, bol skvelý nápad od tvorcov Argentínskej televízie...len škoda že dnes sa už viac takýchto prijektov tohoto typu nevyrába ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Telenovela se natáčela v Buenos Aires a národním parku v provincii Misiones, kde filmaři zavítali k vodopádům Iguazú. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama