Reklama

Reklama

Je len otázkou času, kedy sa krásna Morena a atraktívny divoch Yago do seba bezhlavo zamilujú... Yago (Facundo Arana), hlavný hrdina tejto argentínskej telenovely, je dvadsaťosemročný muž, ktorý vyrastal v Misiones hlboko džungli u muža, ktorého pokladal za svojho otca a ktorý ho učil umeniu ako v ťažkých podmienkach prežiť. Hoci vie čítať i písať, vzdal sa Yago možnosti ďalšieho vzdelávania. Jeho drsná nátura mu nikdy nedovolila prejaviť navonok city a zamilovať sa do niekoho, s kým by si jedného dňa mohol založiť svoju vlastnú rodinu...

Rovnako stará Morena (Giannela Neyra) pochádza z Peru, študovala však v New Yorku. Jej ľúbostný život sa hrdí všetkými možnými prívlastkami, nemožno ho však rozhodne označiť ako šťastný - vždy sa totiž zamilovala do nesprávneho muža. Jedného dňa, na ceste k vodopádom Iguazú, ležiacim neďaleko Misiones, sa stretáva s Yagom. Keďže sú obaja diametrálne odlišní, vyzerá to tak, že ich priateľstvo dlho nevydrží. Morena navyše odchádza hľadať svojho starého otca do Buenos Aires, kde si nájde prácu v spoločnosti Sirenio...

V tom istom čase Yago zistí, že muž, ktorý ho vychovával, nie je jeho pravým otcom a že jeho priezvisko je... Sirenio. Jeho kroky preto smerujú za rodinou do Buenos Aires, kde sa opäť stretáva s Morenou - práve ona mu pomáha privyknúť si na komplikované pravidlá života vo veľkomeste. Je len otázkou času, kedy sa (navzdory rozdielnym povahám) do seba bezhlavo zamilujú... (TV Markíza)

(více)

Recenze (93)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč jsem se začala koukat na Yaga byl Facundo Arana, kterého jsem milovala kvůli roli v Divokým andělovi. Jsem žroutka fakt skoro všech seriálů...tady to ale i při velké snaze nevyšlo, protože to byla fakt blbost. Jelikož jsem ale několik prvních dílů vydržela, jednu hvězdičku dávám. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Světe div se, emancipace vskutku postupuje v obou směrech...ženský monopol na tituly telenovel byl prolomen....žel bohu, "kvalita" zůstává stejná.... ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Další telenovela, která byla dobrá, fakt. Romina Gaetani v roli Meliny/Cassandry byla výborná, Norberto Díaz jako záporák Aldo fakt dokonale odporný a příběh byl fajn. Nějaká chybka by se našla (hlavní hrdinka by měla být divákovi sympatická, Morena byla bohužel vosina v zadnici, Kabure vyřeší všechno..). Šmrnc jinak měly party věnované Lauře (akcička s Fragou, když chtěli zatknout Mansa, byla fakt supr), závěr, kdy Melina zapíchla Renza ve chvíli, kdy chtěl sniperkou odstřelit Yaga i Morenu při jejich svatbě, byl taky prima, zkrátka dobré pokoukáníčko na nudné odpoledne. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nenávidím telenovely, ale tahle je horší než většina ostatních. Naprosto absurdní děj, který se neustále točí dokola, tupé zvraty a dementní chování postav, to je přesně doména tohohle oblíbeného žánru, Yago, syn džungle to všechno ale ještě mnohokrát znásobil. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Prý se tam občas objevil nějaký kouzelník nebo šaman a všechno vyřešil. Sám jsem to neprověřil, ale i tak mi jeden díl bohatě stačil. ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak říkává moje babička: Honzíku, proč se Ti ty telenovely tak nelíbí, vždyť je to ze života! Hehe. Sorry, babi. ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Božský seriál v hlavní roli s božským FUCKUNDOU Aranem ... ehm, pardon, ... chtěl jsem říct Facundem Aranou. :o)))) 0 % ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je to hrozné co se dokáže natočit, ale nejhorší na tom je, že normální lidé musejí do roboty jít vydělávat na chleba a herci z této příšernosti a dalších telenovel berou za to prachy větší než obyčejní „smrtelníci“. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že ma táto telenovela mierne zaujala, hlavne tá divočina. Ako argentínska vec to svojím dejom neprekvapuje a celkovo to pôsobí opäť dosť hlúpo, naivne, komerčne a je to z veľkej časti strata času. ()

Reklama

Reklama