Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokud jste chudí a jinak než svou prací nebo šikovností peníze nezískáte, zkusíte všechno, co penězi i jen zavání. Darryl Whitherspoon, nadaný student ekonomie, je ten případ. Žije pouze s matkou a bratrem, a když se dozví, se bude testovat super lék, který zdokonalí pocity a smysly, nezaváhá ani na minutu. Darryl začíná lépe vidět, slyšet i cítit ale nikdo ho neupozornil na vedlejší účinky super léku. Ty se začnou projevovat v nejnevhodnější chvíli a Darrylův život tak nabírá komické obrátky... (Intersonic)

(více)

Recenze (46)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrá černošská komedie, která překvapivě málo využívá fekální humor k vyvolání úsměvné situace, což je o to překvapivější, vzhledem k hlavnímu představiteli. Vzhledem k bláznivému ději je též překvapivě umírněná, což je škoda. Ohromně však potěší vtipné vedlejší postavy, a krom celkově úsměvného naladění filmu taky pár opravdu neskutečných scén. Vzato kol a kolem 70 %. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není kupodivu až tak vulgární, jak by se od černošského filmu (nota bene s Marlonem Wayansem) dalo očekávat, ale přesto je docela trapný a bohužel ani trochu vtipný. V české verzi ho nepatrně vylepšil střízlivý dabing s Martinem Dejdarem. 30 % ()

movie 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být celkem zábvané, kdyby to nebylo tak neuvěřitelně trapné.Další nepovedená "černošská" komedie... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Darryl srandovně běhá, Darryl se srandovně kroutí, Darryl se srandovně píchá do zadku, Darryl se srandovně schovává před puky, Darryl se srandovně drží za nos a za uši, Darryl ... ale to je jedno. Chudák Wayans se zkrátka snažil být směšný v každém filmovém okénku, ale ke mně se dostal jen nános trapnosti. Z lítosti mu ty dvě hvězdy dám, protože jeho snaha mne rozesmát byla očividná, avšak očekávaný efekt nepřinesla. Osud ke mně však čas od času bývá spravedlivý, takže doufám v to, že zanedlouho se do sytosti zasměju u nějakého nepovedeného hororu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jen jsem si chvilkama říkala proč ze sebe docela pěkný kluk dělá totálního debila?! Nějak se ale začít musí:-) Jako komedie průměrně dobré, myšlenka ulítlá. To je tak všechno. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Trochu mě to zklamalo, protože jsem čekal zase nějakou parodii ve stylu Nevyhrožuj nebo Scary movie. Tohle sází na spíš na takovej umírněnej (pro mě míň zábavnej) typ humoru, ale Marlon Wayans je docela hustej týpek, takže to vytáhne na 3 hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som málo, no dostal som slušnú porciu zábavy a srandy. Mať superzmysly ešte nemusí nutne znamenať aj výhru.... Väčšina vtipu sa točí okolo hlavnej postavy v podaní skvelého Marlona Wayansa, ktorého gagy a opičky by ma dokázali zabávať hoci aj celý deň - je to proste komik ako sa patrí. Divák si tu užije kopec bláznivých situácií a sem-tam aj nejakú hlášku. Svoj účel to splnilo až nadmieru dobre. 75/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Občas se zablýskne na lepší časy a vyloudí se nějaký ten vtip, ale nad tím vším drží neomylně ruku paní trapnost. Film je komedií, kterou většina nemusí dokoukat do konce. Pokud ovšem setrváte až do konce, tak si nejspíš druhý den ani nevzpomenete, o čem to bylo. Bylo to totiž o ničem. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

2 a 1/2* Klasická americká hovadina s "posolstvom", ktorá sa však ako tak krotí a nechutnostiam sa vyhýba (aj keď...). Dopozeral som to, neublížilo mi to, ale moc som sa nesmial... Osobne radšej odporúčam (podobnú hlúposť) KTO HULÍ, TEN UMÍ... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za to jak jsem se ke konci neuvěřitelně smíchy popadal za břicho jinak fakt příběh o ničem ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skvělé kouzlo devadesátek, Spade v pro mě netypické roli, vždy skvělý Matthew Lillard (škoda, že se mi po Vřískotu nepodařilo výrazněji se prosadit) a rozjíždějící se Marlon. K tomu docela povedené vtipy a hezké černošky. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Odstrašující komedie. Tak nesympaticky zahráný výkon v podání hlavního ,,hrdiny" mě několikrát donutil přemýšlet, jestli má smysl na tento film koukat. Naprosto příšerná a rádoby vtipná mimika obličeje (zjednodušeně ksichty) byla fakt hrozná. Asi to mělo splnit účel vtipnosti, ale takto byl splněn účel trapnosti. Zbytečná komedie, kterou od Odpadu! zachraňuje 3-5 vtipných scén. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film natočil režisér, ktorý sa vyzná v komédii, vychádzajúci zo scenára založeného na spoľahlivom groteskom predpoklade. Dobre som sa zasmial. 6/10 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Slaby, předvidatelny, né moc chytry, né moc vtipny. Hlavní ženská byla hezká asi tak jak Christopher Walken za mlada, protože mi ho něčim trochu připominala. Wayansovy joky poflusané a otřelé. Kdo si potrpí na inteligentní filmy, ten se u tohohle asi okotí a vrhne mládě (pusou). Nedá se to nazvat ani oddychovka, protože i když jsem u toho 2x usnul, stejně jsem si neodpočinul... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Asi pro mě nejvíce normální a kouknutelný film natočený pro afroameričany a jim podobnou sortu diváků. ()

kecinzer 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich neoblíbenějších komedií. Viděl jsem ji už nesčetněkrát a vždy mě perfektně pobaví. Pravda je, že úplně super kvalita to není, ale pobaví prostě perfektně. ()

Reklama

Reklama