Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Hulu restartuje rodinný sitcom z počátku tohoto tisíciletí a přinutí jeho nefunkční herce, aby se znovu sešli. Nyní se musí vypořádat se svými nevyřešenými problémy v dnešním rychle se měnícím světě. (Disney+)

Videa (4)

Trailer

Recenze (3)

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdami a dávám nakonec 4. Je to pohodové, svěží a má to takový ten nenáročný, lidský humor. Keegan je prostě borec a v každé scéně to rozzáří, ostatní charaktery jsou také dobré a co někdy dokáže vyplodit místnost se scénáristy je super. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Nečakaný nový klenot na poli komediálnych seriálov. Neštandarný, značne awkward, ale v konkrétnych momentoch nesmierne ľudský a ohľaduplný. Najlepšou devízou sú jednotlivé, značne excentrické, postavy a herci, ktorí ich hrajú. A naozaj všetci sú tu vynikajúci. Keegan-Michael Key je dokonca producentom seriálu. Pre mňa veľmi milé prekvapenie, ktoré som zhltol behom dvoch večerov. Dúfam, že sa dočkáme aj druhej série. UPDATE 19.02.2023: Bohužiaľ HULU neschválilo 2. sériu, takže seriál končí. Tvorcovia sa ešte snažili predať seriál iným streamovacím spoločnostiam, ale ani to nevyšlo. Škoda, mne sa Reboot dobre pozeral. Možno sa raz o 20 rokov dočkáme reboot Rebootu. :D ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mladá scénáristka dostane nápad na reboot kdysi slavného sitcomu i s původním obsazením, které se svého času nerozešlo úplně v dobrém a chce ho udělat trošku vážnější a bližší současné tvorbě. Roli v tom hraje i fakt, že původní sitcom měl na starost otec oné scénáristky, který jí opustil když byla malá a navíc si do seriálu projektoval sám sebe. Ona to tak bere jako prostředek vyřešit si svoje daddy issues. Reboot je slušná jednohubka, která si na nic nehraje a dokáže slušně míchat vtipné momenty s těmi vážnějšími, tak jak je to dnes v módě. Obsazení je fajn a takový Johnny Knoxville jako kdysi slavný herec a dnes spíš polovyžilá troska je příjemným překvapením. Na druhou řadu je zaděláno dobře a rozhodně bych se jí nebránil...70% ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama