Reklama

Reklama

Glorious

Trailer 1

Obsahy(1)

Po dlhej ceste zastaví Wes (Ryan Kwanten) na odpočívadle. Jeho vzťah sa nedávno rozpadol, takže sa poriadne opije. Následne skončí na toaletách, kde sa mu prihovorí tajomný hlas spoza steny. Ten tvrdí, že je bytosťou z vesmíru. Wes je jediný, kto jej môže pomôcť splniť jej plán. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (14)

domirovec 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale Glorious na mne působí jako strašně únavný, nudný a zbytečnými ukecanými dialogy natahovaný divno-snímek, který mě nudil od začátku až do konce. Podivný nápad, podivné zrealizování. Mrzí mě, že se někdy na Shudderu objeví povedená hororová zábava a někdy se zničehonic zjeví takovéhle zrůdnosti. Jedna hvězda za nechutnou glory-hole na hajzlech. 1/5 ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Ve filmu si zahrála levnější verze Ryana Reynoldse, také Ryan, ale z Ali. Dále si ve filmu zahrála díra v záchodových kabinkách, ale ne ta z pornofilmů a nakonec si ve filmu zahrála gumová příšerka, které se i děti budou smát. Má to sice krátkou stopáž, ale jelikož je toto víceméně kecací film, tak se to neskutečně vleče. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

frajer na dálničním odpočívadle narazí na gloryhole s hlasem J.K.Simmonse, která tvrdí že je jakousi bytostí z vesmíru a on jí musí pomoci. Následuje pár nechutností, mizerných efektů, nějakých těch keců a pak je konec. Cením snahu tvůrců se přiblížit kamsi směrem k Lovecraftovi, ale jde opravdu jen o snahu, která je většinu času marná a jediným opravdovým kladem je Simmonsův hlas. Jako horor to nefunguje a nefunguje to ani jako cokoliv jiného...30% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po dlhej ceste zastaví Wes na odpočívadle. Jeho vzťah sa nedávno rozpadol, takže sa poriadne opije. Následne skončí na toaletách, kde sa mu prihovorí tajomný hlas spoza steny. Ten tvrdí, že je bytosťou z vesmíru. Wes je jediný, kto môže tejto entite pomôcť splniť jej plán. - Klasický horor od Shudderu. Teda dobre znejúci námet, ale nekvalitné prevedenie. Snaží sa to čo najviac priblížiť Lovecraftovi, ale to je ťažký oriešok, na ktorý treba talent a hlavne rozpočet. Ani jedno z toho tu nie je, takže výsledkom je len zlátanina, ktorá vo finále neponúkne nič navyše. Scéna s vpichom do gloryhole ale poriadne pobavila, takže aspoň slabšie dve. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Nejznámějším zástupcem žánru kosmického hororu je bezpochyby Lovecraft. Tento snímek se jím pochopitelně dost inspiruje, ale rovnat se mu pochopitelně nemůže. Lovecraftovské horory mám dost rád, co rád nemám je naopak konverzační horor a právě dialogy zde většinu filmu převládají. Ale aspoň to není čistá konverzačka, děj se dokáže posunout i jiným způsobem. Hlavní herec hraje docela fajn, ale prostě od podobného filmu bych očekával více napětí a atmosféry, což mi zde docela chybělo. Na pomezí jedné a dvou hvězd. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama