Reklama

Reklama

Girl at the Window

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Dospívající dívka Amy (Ella Newton) je přesvědčena, že sériovým vrahem, který terorizuje město, je nový přítel její matky a jejich soused Chris (Vince Colosimo). Matka ani policie jí však nevěří a ani při domovní prohlídce nic zvláštního neobjeví. Amy tak musí záhadu objasnit na vlastní pěst. (Pan.Antonin)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (10)

Konev 

všechny recenze uživatele

Matka s asi 17.letou dcerou Amy se přistěhují vedle souseda, který v noci odjíždí a přijíždí s neosvětlenou dodávkou. Ve městě řádí sériový vrah. Amy si myslí, že soused je ten vrah. Amy v noci slyší křik dívky, volá policii, která jí, stejně jako matka, nevěří. Policie prověří souseda a nic se nenajde. Kdo je tedy vrah? Má Amy pravdu? Až na pár nelogičností celkem slušný horůrek. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V australských končinách řádí sériový vrah. Dostal pojmenování "hodinkový zabiják". Mladá dívka je přesvědčena, že je to soused, se kterým randí její máma. Na kontě už má sedm obětí, tu osmou ženského pohlaví právě unesl a schovává ji v komplexu podzemní šachty. A zbývá dodat, že rád sbírá trofeje, v tomto případě vydloubává svým obětem oko. Mark Hartley chtěl natočit hororový thriller, který bude mít odpich, nějaké to napětí a vystačí si se svými skromnými prostředky. A to se mu podařilo. Byl konsternován, když se mu v málo známém hereckém ansámblu najednou objevila známá jmenná položka Radha Mitchell. Sympatická a etablovaná herečka dostala úlohu mámy, tedy ne úplně tu hlavní roli. V popředí je její filmová dcera Ella Newton, která byla sympatická, sice trop na na nervy od doby, co její tatík před nedávnem při procházce přírodou zařval, ovšem hrála poměrně schopně. Moc se nepovedlo maskování identity vraha, která v podstatě od počátku bere za své. Během několika málo minut má divák jasno, kdo tropí neplechu. Svůj podíl na tom má i částečné odhalení tváře a typu pachatele, byť zahaleného tmou, při konání vražd. A  vedle toho se neuhlídaly nejasnosti v některých scénách: kamarádka hlavní hrdinky si se svým milým užívá večerní sexuální radovánky v autě, vyruší je vrah, ale kupodivu ani jednoho z nich nezabije. Práce policie mě nerušila. Naštěstí starého policistu (Andrew S. Gilbert) z případu vbrzku odvolali, a nově vzniklý vyšetřovací tandem, Jackson Gallagher a Sharon Johal, nepůsobil vůbec špatně. Nekladl jsem na film pražádné nároky. Napětí dostalo prostor a nějaké překvapivé nápady v rámci matení úsudku diváka film také nepostrádal. Pokud to máte podobně, australský sériový vrah může směle řádit ve vašich obývácích. 7/10 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holka si myslí, že její soused je sériový vrah a prudí s tím všechny okolo. Občas mi to připomínalo filmy mého dětství, v nichž se parta kluků a holek vydala po stopách padoucha, který kradl z oken stydnoucí pekáče buchet. Jen ti naši dětští hrdinové nebyli tolik na bombu. Nicméně i směšný film může překvapit. Tady se to ale nestalo. Kdo je a není vrah je jasné asi po dvaceti minutách a to z toho prostého důvodu, že to prostě ani jinak nejde. Napětí tu není veskrze žádné, herci hrají bez zájmu a vrah je naprostý idiot. Povedl se jeden záběr s "operací" očí a závěrečné zúčtování mě rozesmálo, což sice asi nebylo v plánu, ale beru to jako plus. Naprostá ztráta času. 10% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Teenagerovsky slasher a maly thriller subzanru podezreni. Neni to dost kreativni, aby z toho vznikla dobra zanrovka. Prestoze jde o australsky film, jsou v nem americke hororove konvence. Vrazdy jsou vysvetleny tak, ze ve svete ziji spatni lide, kteri delaji spatne veci, cimz mozna byli mysleni tvurci tohoto filmu. Alespon vztah dcery s matkou je uveritelny. A je zde par zabavnych a desivych momentu a atmosfera.30%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nechápal jsem proč to má tak malé hodnocení ,ale po shlédnutí už to chápu. Matka s dcerou se stěhují do nového baráku v okolí mezitím tam řádí vrah  a dcera si myslí, že je to jejich soused. Bohužel je to nudný film , který zachraňuje jen ta pointa kdo to dělá (přiznám se, že jsem to neuhodl nicméně to je možná i tím, že jsem na to koukal po částech několik dnů). 20 procent za pointu a jedno vyřezané oko. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama