Reklama

Reklama

Jezero

  • Thajsko บึงกาฬ
Trailer 1

Obrovské krvelačné monstrum se vynoří z jezera poté, co mu někdo ukradne vejce, a vrhne se na obyvatele městečka, za sebou zanechávajíc zkázu a smrt. Město Bueng Kan, které je nyní odříznuté od okolního světa, musí zmobilizovat své občany, stejně jako skupinu vědců, kteří ve městě provádějí výzkum, aby tohoto predátora dopadli dříve, než bude pozdě. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (13)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Absolútne štandardný monstr horor podaný na vážno. Takže sa tam vo veľkej miere venujú bambiliónu postáv malého mestečka. A čo trochu nuda a asi ani ostatných to nekonečné thajské rapotanie nebavilo. Po trikovej stránke sú príšery v pohode. Síce nie top, ale žiadne trápne Sharknado sa nekoná. Za mňa čistý priemer. 5/10. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Kaiju film, co zaspal dobu tak o 30 let, ne-li déle, a snaží se s křížkem po funuse být temnější alternativou Gappy. Nenápaditý eintopf těch nejstereotypnějších žánrových propriet, které navíc ani nedovede prodat nijak zvlášť atraktivním a strhujícím způsobem, navíc dost nepřehledně sestříhaný a v posledním aktu se nudně rozplývající do ztracena. Samotné monstrum je povedené a noční megalofobické scény s ním mají sílu (i když až nepříjemně silně připomínají druhý díl Jurského parku), zbytek okolo je vata, která působí, jakoby režisér a scénáristi vůbec nevěděli, co by jejich film krom toho monstra vlastně měl obsahovat. Podprůměr, vhodný jen pro kaiju fanoušky, a ani ti se kdovíjak bavit nebudou. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrný až průměrný monstr horor zhruba na úrovni tohohle Trol (2022). Chlápek najde vejce objeví se příšera sežere jiného chlapa a toho co ho objevil zraní pak  zase pro změnu asi jiné vejce objeví malá holka otec chce, aby si ho nechala ačkoliv je větší jak ona sama matka chce, aby ho vrátila holka si ho teda nechá přijde menší příšera a všechny až na ty 3 sejme pak ji policie a civilisté chytají. Chytnou ji a chtějí ji zabít, ale ona je nějak propojena s tím zraněným a pokud zabijí ji zabijou i ho mezitím si pro to vejce a to mládě jde i dospělá příšera. Na konci ten propojený ujede s tím mládětem kamsi do prdele a ta velká jde za ním on tam asi zemře. Pak zjistíme, že ta malá holka má vztah  s těma příšerama a oni žijou v jeskyni a armáda vše popře co na tom, že ti zranění a mrtví existují a ta velká zanechala stopy.   Nemá to čím zaujmout táhne se to jak smrad z Rajchlových voličů a ani ty příšery to nezachrání. Do toho si přičtěte stupidity jako to, že pokud Vás ta velká příšera co je zhruba větší jak barák zašlápne přežijete to (umřete až později) nebo, že ta příšera z ničeho nic spadne poté co zakopne o kabel a na konci si to hraje na Titanic kdy do prázdných autobusů půjdou první ženy a děti co na tom, že je to úplně jedno a vlezl by tam kdokoliv. P.s. paradoxní je, že kdyby tu příšeru co je propojená s tím zraněným chlápkem zabili ta velká by na ně nešla jelikož ji ta malá volala. 40 procent ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co je nutno přiznat Thajcům ke cti je skutečnost, že s potvorou vůbec nešetří. Objeví se krátce po začátku a z obrazovky prakticky nesleze. Co se týče samotného vizuálu monstra, tak tady jsem na vážkách. Je to něco mezi Godzillou a Vetřelcem, což by bylo z mého pohledu ok, ale animátoři se zrovna moc nepředvedli, ačkoliv je tu několik momentů, které stojí za to. Ale fakt jen momentů. Když dojde na akci, tak je to tragédie. Kamera se totiž jako na povel zblázní a jediné, čím si může být člověk jistý, je jen řev a jekot. Herecky to celkem ujde, ale upřímně řečeno nejsem asi ten, kdo by dokázal ocenit či docenit výkon asijských herců. 30% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Lacná thajská Godzilla, lacná asi ako thajské bordely. S podivným veselým koncom a zvukovými efektmi na úrovni Jurského parku. Treba však uznať Thajky. Ak náhodou rozlíšite dievča od chlapca, nestačíte sa diviť, koľko majú rokov. Taká Sushar Manaying vyzerá ako pubertiačka a má 35. Je možné, že mnoho ctihodných turistov si v Bangkoku myslí, že súloží s teenagerkami a oni sú to vlastne už babičky. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama