Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě barvy v názvu filmu symbolizují dvě tváře New York City - černošskou pop kulturu, hip hop a kriminalitu na jedné straně, a touhu bílé mládeže snažící se černošský styl života napodobovat a kopírovat tak, aby mohli překročit hranice mezi svým a černým světem a zapadnout na druhé straně. Do mixu příběhů mladistvých zapadá i manželská dvojice, která se rozhodla o této podivné snaze natočit dokument. (alpeew)

(více)

Recenze (17)

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Až na absurdní scénář a nevěrohodné dialogy (možná že to dělal zčásti i český dabing), klišé o černoších, absenci jediného normálního člověka a morálního názoru by to mohl být docela zajímavý film, týkající se drsné americké reality a přístupu černých k bílým a obráceně. Nicméně jednu hvězdičku si zaslouží pár dobrých herců a zejména teplá dvojice Downey Jr-Jared Leto. Downey je fajn vždy a všude, ale proč pořád musí hrát homosexuály , to mi nějak nejde na rozum. ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Voci teme nemam co vycitat, ale herecke vykony bieda (dokonca aj R.Downey jr ma taku divnu rolu, o vykone Claudie Schiffer a Mike Tysona ani nehovoriac). Scenar - existoval nejaky? Velmi slabe, jedna soft sukacka na zaciatku to nevytrhne. Ak ste zapaleni do hip-hopu ako tie bohate biele decka vo filme, tak mozno date viacej hviezd. Yo! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Dívat se přes hodinu a půl na to, jak se bílé děti na sílu snaží pomocí uši trhajících dialogů vypadat jako street hu100les gangsta tvrďáci. Děkuji, jednou stačilo. Absurdní až úsměvné pouliční poudačky s šachovnicovým kontextem bílá královna vs. černý kůň….tady zase jednou téma přebilo zpracování. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Perfektní důkaz toho, že Hip Hop jako kulturní záležitost, je naprosto v háji. Rapeři z Wu-tang clanu nám tady hrajou hru na gangstery, kteří dokáží své nekalosti krásně zamaskovat a proto se z pouličního gangstera stane uznávaný obchodník vydělávající na produkci rapu. Černá kultura se protlačila do druhé části New Yorku, a proto zde můžeme prožívat soukromé příběhy kluků a holek, kteří ač žijící v nekonečném luxusu, přitahuje je pouliční kultura, která se dnes už také proměnila v těžký business. Prostě to co se v Americe dělo před více jak 10ti lety máme dnes v ČR přímo před očima. Spojení Hip Hop už dávno není výraz pro 4 elementy na kterých to původně vyrostlo. Je to výnosný obchod. V tomto snímku to zaznívá nejen z úst černochů. Zde je to ovšem bráno jako nutná rapová evoluce. Obraz NY na konci 20tého století s alternativním nádechem a spoustou individuálních příběhů. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Nepamätám, kedy naposledy som videl vo filme toľko prázdnych kecov. Zrejme preto, že to autori chceli mať realistické a brali to ako polodokument, tak tomu prispôsobili aj dialógy, ale všetky postavy sa rozprávajú o absolútnych hovadinách, jediná normálna veta tam nezaznie. Neviem, čo týmto filmom chceli autori povedať, ale zúfalo sa im to nepodarilo. A to mám Hip Hop a celkovo černošskú kultúru v srdci, ale toto bol prázdny blábol o ničom. 30% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 215krát, což je 2,19krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama