Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě barvy v názvu filmu symbolizují dvě tváře New York City - černošskou pop kulturu, hip hop a kriminalitu na jedné straně, a touhu bílé mládeže snažící se černošský styl života napodobovat a kopírovat tak, aby mohli překročit hranice mezi svým a černým světem a zapadnout na druhé straně. Do mixu příběhů mladistvých zapadá i manželská dvojice, která se rozhodla o této podivné snaze natočit dokument. (alpeew)

(více)

Recenze (17)

JannieMc 

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Škoda, že skutečná pointa zůstala zaklíněna mezi "nigga" a "shit(y)" a "my man and no my woman". Nic není jen černé a jen bílé, ať se snažíme či chceme jakkoli, to, odkud jsme vyšli, nás nevyhnutelně v určitých mezích definuje...jenže je to zaklíněno až moc pevně a hodně hluboko - pod všemi těmi černobílými kecy. "Don´t Be Afraid..." ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dívat se přes hodinu a půl na to, jak se bílé děti na sílu snaží pomocí uši trhajících dialogů vypadat jako street hu100les gangsta tvrďáci. Děkuji, jednou stačilo. Absurdní až úsměvné pouliční poudačky s šachovnicovým kontextem bílá královna vs. černý kůň….tady zase jednou téma přebilo zpracování. ()

Reklama

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Až na absurdní scénář a nevěrohodné dialogy (možná že to dělal zčásti i český dabing), klišé o černoších, absenci jediného normálního člověka a morálního názoru by to mohl být docela zajímavý film, týkající se drsné americké reality a přístupu černých k bílým a obráceně. Nicméně jednu hvězdičku si zaslouží pár dobrých herců a zejména teplá dvojice Downey Jr-Jared Leto. Downey je fajn vždy a všude, ale proč pořád musí hrát homosexuály , to mi nějak nejde na rozum. ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Voci teme nemam co vycitat, ale herecke vykony bieda (dokonca aj R.Downey jr ma taku divnu rolu, o vykone Claudie Schiffer a Mike Tysona ani nehovoriac). Scenar - existoval nejaky? Velmi slabe, jedna soft sukacka na zaciatku to nevytrhne. Ak ste zapaleni do hip-hopu ako tie bohate biele decka vo filme, tak mozno date viacej hviezd. Yo! ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Nepamätám, kedy naposledy som videl vo filme toľko prázdnych kecov. Zrejme preto, že to autori chceli mať realistické a brali to ako polodokument, tak tomu prispôsobili aj dialógy, ale všetky postavy sa rozprávajú o absolútnych hovadinách, jediná normálna veta tam nezaznie. Neviem, čo týmto filmom chceli autori povedať, ale zúfalo sa im to nepodarilo. A to mám Hip Hop a celkovo černošskú kultúru v srdci, ale toto bol prázdny blábol o ničom. 30% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 215krát, což je 2,19krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama