Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V neodolatelné romantické komedii Naděje umírá poslední ztvárňuje Cybill Shepherdová krásnou mladou ženu Corinne Jeffriesovou, jejíž dokonalé manželství rázem dospěje ke zdrcujícímu konci, když její manžel Louie nečekaně zemře. Louie naštěstí dostane druhou šanci na život poté, co souhlasí, že bude zrecyklován zpátky na Zemi v těle novorozence Alexe Finche (Robert Downey, Jr.). Osud zkříží Alexovi cestu o třiadvacet let později, když potká Corinneinu dceru Mirandu (Mary Stuart Mastersonová), a náhle jej zaplaví vlna vzpomínek, které patří Louiemu! Teď, když se jeho předchozí život začíná pomalu probouzet, je Alex nucen čelit své manželce, která se domnívá, že je mrtvý, dceři, která by mohla být jeho přítelkyní, a nejlepšímu příteli (Ryan O'Neal), jenž je do Corinne tajně zamilovaný. (Cinemax)

(více)

Recenze (30)

tron 

všechny recenze uživatele

Hriešne slabý film, ktorý Ardolino nakrútil po HRIEŠNOM TANCI (80%) a pred SESTROU V AKCII (80%). Mierne nadprirodzený šat a po scéne sa motajúci Robert Downey patria k jedným z minima aspoň ako-takých kladov. Všetci vieme, že Downey v 80. rokoch hral len preto, aby mal na drogy a podľa toho to aj vyzeralo. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Až na tu jednu scénu více než viditelně inspirovanou mým milovaným Heaven Can Wait docela dobrá sranda. Downey si byl na konci osmdesátých opravdu velmi málo podobný, takže jsem s klidem přehlídl i to, že jeho první pozemskou existenci nezahrál on, ale Christopher McDonald. Mary Stuart Masterson byla docela šťabajzna, už jsem jí obdivoval v jiné osmdesátkové pohádce z horkého středozápadu. Velmi dobrý soundtrack. Viděno s druhým dabingem, 2002 pro Primu. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Má to podstaně větší ambice než jiné snímky z branže, jde jen o to jestli na tu hru přistoupíte. Protože pokud ne, tak Vám ty všudy přítomné zázraky, uplakané momenty, procitnutí a další "výjevy" můžou připadat hloupě. Tanečník Emile Ardolino vystavěl děj na místě kam je romantickým komediím vstup zakázán a s pomocí trochu toho sci-fi a dobrých výkonů připravil příjemnou komedii. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých oldschool hollywoodskych romantických komédii, ktorá Ťa zo svojej podstaty nedokáže vyrušiť svojou neskrývanou stupiditou. Keďže ju tak nejak očakávaš. Veľmi pekné a asi jeden z prvých dôvodov vďaka ktorým to vystrelilo juniora až na Tonyho Starka. Film to bol veľmi nenásilno sentimentálny, milý, ale Downey minimálne do polovice úžasný. A záver som naozaj nečakal, že pôjde smerom akým sa vydal. Veľmi príjemná náhoda. ()

sackrebleu 

všechny recenze uživatele

Tak som si po dlhšej dobe chcela pozrieť nejaký (starší) film s Robertom Downeym Jr. a opäť raz som natrafila na niečo, čo sa dá vysvetliť len tými jeho v tej dobe tak obľúbenými drogami. Príbeh ani nebol až tak zlý, občas sa tam dokonca odohrala i nejaká tá vtipná scéna (keď už tvorcovia sľubovali komédiu) a i cez ten očakávaný klišé koniec by sa hádam dalo preniesť. Bohužiaľ sa to celé zbytočne až príliš dlho tiahlo a herecké výkony boli taktiež až prekvapivo zlé; najhorší bol suverénne Christopher McDonald, pri ktorom bol človek priam až rád, že zomrel už v úvode. Pôvodne som uvažovala nad dvoma hviezdičkami, nakoniec však strhávam jednu bonusovú za asi najpresladenejší a najotravnejší soundtrack ever. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama