Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V neodolatelné romantické komedii Naděje umírá poslední ztvárňuje Cybill Shepherdová krásnou mladou ženu Corinne Jeffriesovou, jejíž dokonalé manželství rázem dospěje ke zdrcujícímu konci, když její manžel Louie nečekaně zemře. Louie naštěstí dostane druhou šanci na život poté, co souhlasí, že bude zrecyklován zpátky na Zemi v těle novorozence Alexe Finche (Robert Downey, Jr.). Osud zkříží Alexovi cestu o třiadvacet let později, když potká Corinneinu dceru Mirandu (Mary Stuart Mastersonová), a náhle jej zaplaví vlna vzpomínek, které patří Louiemu! Teď, když se jeho předchozí život začíná pomalu probouzet, je Alex nucen čelit své manželce, která se domnívá, že je mrtvý, dceři, která by mohla být jeho přítelkyní, a nejlepšímu příteli (Ryan O'Neal), jenž je do Corinne tajně zamilovaný. (Cinemax)

(více)

Recenze (30)

tron 

všechny recenze uživatele

Hriešne slabý film, ktorý Ardolino nakrútil po HRIEŠNOM TANCI (80%) a pred SESTROU V AKCII (80%). Mierne nadprirodzený šat a po scéne sa motajúci Robert Downey patria k jedným z minima aspoň ako-takých kladov. Všetci vieme, že Downey v 80. rokoch hral len preto, aby mal na drogy a podľa toho to aj vyzeralo. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Opět pozor na dvě dabingové verze, které hravě rozeznáte podle názvů. Pod názvem Naděje umírá poslední se mi to ovšem jeví jako velice zdařilá, poměrně neotřelá převtělovací komedie s příjemnými herci. Vřele doiporučuji. Jenom ten konec je jako přišitý... 70% ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komedie, která si sice neklade za cíl nic jiného než pobavit, ale pobavit umí. A to celkem slušně. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Prijemna oddychova romanticka fantasy komedia, avsak nijak vynimocna, pretoze som cakal trosku viac zabavy, alebo zaujimavejsi scenar. Scenaristi sa mohli trosku lepsie pohrat, pretoze namet bol celkom zaujimavy a dalo sa z toho vyzmykat omnoho viac, takto to zostalo iba na tom priemere. Ale nevadi, pobavil som sa. ________ Robert Downey Jr. - (Alex Finch) +++ Cybill Shepherd - (Corinne Jeffries) +++ Ryan O'Neal - (Philip Train) +++ Mary Stuart Masterson - (Miranda Jeffries) +++ Christopher McDonald - (Louie Jeffries) +++ Josef Sommer - (Sudca Fenwick) +++ Joe Grifasi - (Omar) +++ Henderson Forsythe - (Ben Bradlee) +++ Produkcia: Andrew Bergman +++ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná romantická komedie, která stojí na zajímavém nápadu. Tohle je opět další z řady úžasných amerických komedií 80. let, pro které mám velkou slabost. Zde se jedná o hru s minulými životy, a je to hra, která rozhodně je napínavá, atraktivní, zajímavá, originální, ale především velice zajímavá. Robert Downey Jr. zde exceluje a předvádí velice vynikající komediální výkon, před kterým musím smeknout. Téhle komedii z mého pohledu výrazně pomáhá kromě zajímavého děje a hereckých výkonů především ten look 80. let, pro ten já mám prostě slabost, v tomhle si nemohu absolutně pomoci. A pokud má takováto komedie navíc ještě zajímavý děj, který mě nenudí a dokáže zaujmout, tak potom s hvězdičkama nešetřím, a to je právě také případ filmu Naděje umírá poslední. Samozřejmě kdo chce, ten si zde chyby najde, nepopírám, že závěr byl tak trochu vycucaný z prstu (tu injekci mohl Alex dostat kdykoliv během těch 23 let svého života, tak proč zrovna teď), ale chyb se dají nalézt u téměř každého filmu, jen málo jich dokáže být naprosto bezchybných. Já jsem s tímto filmem naprosto spokojený a v rámci žánru se jedná rozhodně o nadprůměr, který stálo za to vidět, s radostí uděluji zcela zasloužené čtyři hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakane príjemné romantické pohladenie s jednoduchou zápletkou, no zato o to viac vtipnou a vôbec nie presladenou. Záver v tomto smere príjemne prekvapil. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Až na tu jednu scénu více než viditelně inspirovanou mým milovaným Heaven Can Wait docela dobrá sranda. Downey si byl na konci osmdesátých opravdu velmi málo podobný, takže jsem s klidem přehlídl i to, že jeho první pozemskou existenci nezahrál on, ale Christopher McDonald. Mary Stuart Masterson byla docela šťabajzna, už jsem jí obdivoval v jiné osmdesátkové pohádce z horkého středozápadu. Velmi dobrý soundtrack. Viděno s druhým dabingem, 2002 pro Primu. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Má to podstaně větší ambice než jiné snímky z branže, jde jen o to jestli na tu hru přistoupíte. Protože pokud ne, tak Vám ty všudy přítomné zázraky, uplakané momenty, procitnutí a další "výjevy" můžou připadat hloupě. Tanečník Emile Ardolino vystavěl děj na místě kam je romantickým komediím vstup zakázán a s pomocí trochu toho sci-fi a dobrých výkonů připravil příjemnou komedii. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úsmevný príbeh so sympatickým obsadením a tonou romantiky a ináč sladkej zábavy. Aj hlavne z nostalgického hľadiska mám tento film rád. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Chcel som dat povodne 4 spunty, no fakt Robert Downey Jr v 80s hral vo filmoch len preto, aby mal na drogy a zenske. To sa na  filme plne podpisuje, scenar je ale kvalitny a Emile Ardolino /Hriesny Kanec/ je tuna aspon za rutinera   : 68 % ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

47. Zlatý Glóbus za rok 1989 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "After All" - Hudba Tom Snow, text Dean Pitchford ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to nádherná romantická komédia z 80. rokov. Je pôsobivé, ako kreatívni boli spisovatelia a scenáristi v tomto desaťročí. Aj o tridsať rokov a niečo neskôr sú tieto komédie stále kultové. Zázraky existujú nie je výnimkou a v dnešnej dobe je to úžasná rodinná zábava. 8/10 ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých oldschool hollywoodskych romantických komédii, ktorá Ťa zo svojej podstaty nedokáže vyrušiť svojou neskrývanou stupiditou. Keďže ju tak nejak očakávaš. Veľmi pekné a asi jeden z prvých dôvodov vďaka ktorým to vystrelilo juniora až na Tonyho Starka. Film to bol veľmi nenásilno sentimentálny, milý, ale Downey minimálne do polovice úžasný. A záver som naozaj nečakal, že pôjde smerom akým sa vydal. Veľmi príjemná náhoda. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Další z duchařských romantickách komedií, kterých v osmdesátých letech vznikla celá řada. Byla natočena pro pobavení, což splnila měrou vrchovatou. Milí herci, vtipné dialogy, zajímavá zápletka. Co se příběhu týče, tak ten nepostrádá originalitu a emoce a taky hudební stránka není nejhorší. Tak si myslím, že by nebylo špatné setkat se po smrti se svými blízkými, nehovoře o tom, že bych mohla potkat třeba Elvise. Naděje umírá poslední. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jen tak trochu jiná romantická komedie, obalem neotřelá, zajímavá a sem tam i vtipná. Ke shlédnutí svolná, k opakovanému už jen možná. Pro věřící romantiky super vtipná taškařice, pro ateistické realisty nudná břečka. Mě se to celkem líbilo, ale ničím úchvatné to není. 60% = 3/5 ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Možná tam byla naděje na slušný film, ale to by nesměl být scénárista idiot. Nechápu, proč se v podobných filmech postavy chovají jako dementi a jejich okolí (většinou rozumní lidé) to vůbec neřeší a dělají jakoby nic. Veletoče, kdy se mění názory a charaktery postav jako počasí v dubnu. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, tak to je trapná odpornost. Robert Jr. je sice výborný herec, ale ani ten to tentokrát nezachránil. Všichni lidi jsou v tomhle filmu strašně odporní, zvláště ženské, humor je trapný, romantika na "žaludeční nevolnost", a vůbec celý námět a nápad je příšerný. ()

Reklama

Reklama