Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V téhle strhující romanci se Američanka (Zoe Saldana) zamiluje do Sicilana, kterého potká v Itálii. Pak o něj ale přijde. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

rezzzy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se přinutit dát více než 3* za prvních 7 částí příběhu, který pro mě skoro celou dobu nedokázal najít breaking point. I když je podle skutečného života a smrti, pořád to bylo takové skoro pohádkové a nevěděla jsem, co si z něj vzít, stejně jako jsem nevěděla se do něj vžít. Až poslední díl ve mě nadzvednul pár kapek emocí, protože přináší trochu něco jako poselství pro lidi, kteří hledají útěchu a smíření, restart, kořeny a tak dále. 7x3* a 1x4*. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem klasickou romanci od Netflixu v lákavém prostředí a právě to pro mě bylo hlavní motivací, abych si seriál pustil. Nakonec tam Itálie nehrála zase tak velkou roli (ale ani úplně malou), ale ve finále mi to nevadilo. Bylo to dobře zahrané, místy zábavné, místy dojemné (a to říkám jako někdo, kdo je obvykle chladný jako kus ledu) a byť tempo nebylo vždy zrovna svižné, málokdy jsem se nudil. ()

Reklama

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Na začátku (pro mě) dojemná romanťárna, která se potom vyvine v solidní drama. Brečet se dá v obou fázích vývoje 😁 Pro milovníky Itálie a italštiny, kterou obsahuje tak půlka seriálu, je to naprostá nezbytnost! I přes některý klišé a tím pádem předvýdatelnost vývoje to byl vážné krásnej zážitek plnej emocí ☺️👍 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabšie štyri, ale tri by boli málo. Hoci tá sandálová Saldana vyzerá teda staršie než asi bol vekový rozdiel v skutočnosti. A tiež asi boli pridané netflixoviny, pretože asi v skutočnom príbehu nebola polovica kamarátov orientovaná inak než zdravo. Film o romantike, láske, bolesti, ale aj úžasnom jedle, ktorého chuť cítite jedným pohľadom. A ten závan skutočnosti tomu dáva veľa. Obsah ale netreba čítať. Dementi z Netflixu napíšu celý príbeh v dvoch vetách a aj tak všetko odhalia. ()

filmajedlo 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela taký krásny príbeh lásky. Pre niekoho možno seriál pôsobí miestami až príliš sentimentálne, možno zdĺhavo? No tú lásku bolo potrebné nechať v divákovi poriadne vyhniť. "A love as big as the one that Babbo had for us - it just doesn't go away.." Nežné, prirodzené, jednoduché, krásne. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (3)

  • V seriáli spomínaný Stendhalov syndróm je ohromujúci zážitok krásy a umenia, ktorý spôsobuje závraty a dezorientáciu. (Arsenal83)
  • Příběh je založen na skutečných událostech ze života Tembi Locke, která je sepsala do knihy „From Scratch: A Memoir of Love, Sicily, and Finding Home“. (Timothy)
  • Natáčanie sa začalo v Los Angeles 5. apríla 2021 a v júli sa presunulo do talianskej Florencie. Výroba skončila 7. augusta 2021 v Cefalù na Sicílii. (Arsenal83)

Reklama

Reklama