Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V téhle strhující romanci se Američanka (Zoe Saldana) zamiluje do Sicilana, kterého potká v Itálii. Pak o něj ale přijde. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

Chen 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem klasickou romanci od Netflixu v lákavém prostředí a právě to pro mě bylo hlavní motivací, abych si seriál pustil. Nakonec tam Itálie nehrála zase tak velkou roli (ale ani úplně malou), ale ve finále mi to nevadilo. Bylo to dobře zahrané, místy zábavné, místy dojemné (a to říkám jako někdo, kdo je obvykle chladný jako kus ledu) a byť tempo nebylo vždy zrovna svižné, málokdy jsem se nudil. ()

Timothy 

všechny recenze uživatele

Na filmy a seriály se díváme kvůli emocím jenž v nás zůstanou. Díváme se na ně, abychom zkusili nedělat stejné chyby, abychom rozpustili přítomné myšlenky a nebo se na ně díváme, aby nám daly sílu v určitých fázích života.  Některá díla ve Vás tohle nevzbudí a některá ano, přesně tak, jak to má být. Tady se u mě probudilo to, co už dlouho ne. Možná se může zdát, že se to pomalu rozjíždí, ale kdo má rád i romantiku nebude z prvních epizod zklamán. Zoe Saldana mě svým herectvím naprosto rozdrtila. Možná i kvůli jejímu vztahu k Itálii, mi přišlo, že do toho dává ještě o špetku víc než normálně. Famózní. Hned po zhlédnutí se mi o tom zdálo, celý další den jsem o tom všem přemýšlel, za volantem auta, v obchodě a i třeba během tréninku, to už asi není náhoda. A když se pak dozvíte, že se to vlastně všechno stalo, nezbyde Vám nic jiného než si dojít pro tuzemák a spláchnout to.  Život je úsečka a to je sakra na prd. ()

Reklama

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Na začátku (pro mě) dojemná romanťárna, která se potom vyvine v solidní drama. Brečet se dá v obou fázích vývoje 😁 Pro milovníky Itálie a italštiny, kterou obsahuje tak půlka seriálu, je to naprostá nezbytnost! I přes některý klišé a tím pádem předvýdatelnost vývoje to byl vážné krásnej zážitek plnej emocí ☺️👍 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nemám úplně v oblibě prvoplánové dojáky a From Scratch k němu nemá moc daleko. Naštěstí ale nikdy nepřekročí hranici tvůrčí vypočítavosti a ubuleného kýče a drží se v intencích uvěřitelného, životného a civilně podaného příběhu. Celá série by se dala rovnoměrně rozdělit na dvě poloviny. V té první hraje prim romantická linka, v druhé pak přebírá otěže drama, které může potkat každého z nás a vzhledem ke spoileru v popisu seriálu si není zas tak těžké domyslet o co půjde...70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabšie štyri, ale tri by boli málo. Hoci tá sandálová Saldana vyzerá teda staršie než asi bol vekový rozdiel v skutočnosti. A tiež asi boli pridané netflixoviny, pretože asi v skutočnom príbehu nebola polovica kamarátov orientovaná inak než zdravo. Film o romantike, láske, bolesti, ale aj úžasnom jedle, ktorého chuť cítite jedným pohľadom. A ten závan skutočnosti tomu dáva veľa. Obsah ale netreba čítať. Dementi z Netflixu napíšu celý príbeh v dvoch vetách a aj tak všetko odhalia. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa začalo v Los Angeles 5. apríla 2021 a v júli sa presunulo do talianskej Florencie. Výroba skončila 7. augusta 2021 v Cefalù na Sicílii. (Arsenal83)
  • V seriáli spomínaný Stendhalov syndróm je ohromujúci zážitok krásy a umenia, ktorý spôsobuje závraty a dezorientáciu. (Arsenal83)
  • Příběh je založen na skutečných událostech ze života Tembi Locke, která je sepsala do knihy „From Scratch: A Memoir of Love, Sicily, and Finding Home“. (Timothy)

Reklama

Reklama