Reklama

Reklama

Ztracená kulka 2

  • Francie Balle Perdue 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Geniální mechanik Lino očistil svoje jméno a teď už ho zajímá jenom pomsta. Zkorumpovaní policajti za smrt jeho bráchy i mentora zaplatí! (Netflix)

Recenze (55)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dvojka Ztracené kulky už se  ztrácí v recyklaci a pokusy o "zbombastičtění" akce místy působí už docela trapně.  Otevřený konec napovídá trojku, ale byť na ni kouknu, po tomhle se moc netěším.  To je tak, když natočíte relativně úspěšné akční béčko a pak se pokusíte z něj dále těžit. Většinou to hodně skřípe....Odřené tři. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tahle akční flákota nemá jinou ambici než být akční flákotou a na takovýhle férovky já slyším. Korn když tvůrci evidentně umí natočit honičky, přestřelky, zvládají chorea fightů a chápou, že dialogy v takovým fillmu můžou spíš obtěžovat. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Povedená akční jízda z Francie od Netflixu. První díl byl solidní a druhý díl se nese v hodně podobném duchu, tedy drží si svůj standard a trochu škoda, že nepřinesl nic navíc, abych mohl jít s hodnocením výše. Dějově je to hodně jednoduché a přímočaré, takže fanoušek příběhů, dramat a zvratů si tady na své rozhodně nepříjde, ale kdo rád poctivou kaskadérskou akci, tak na nudný večer ideální. Vizuálně je Lost Bullet 2 na slušné úrovni, akce je povedená ( fight na policejní stanici je opět highlight) a finální autonaháněčka, kde si hlavní hrdina vytuní svého Renaulta, tak že posílá ostatní auta 10 metrů do vzduchu bylo rozhodně obdivuhodné. I finální krátký fight měl něco do sebe, má to dobré tempo a rychle se film řítí dopředu, takže o nudu rozhodně není nouze, jen je to takové jednoduché a netřeba nad tím moc přemýšlet, asi jako při Kobře 11, buď Vás to baví, nebo ne . 6.5/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka kde je všeho prostě tak nějak víc a na mě to překvapivě působilo o špetku líp než první díl. Ano nemůžu nesouhlasit ohledně hromady stupidní dějový vaty která slouží jenom jako záminka k akčním scénám, ale ty jsou vymazlený a tak kvůli nim lze leccos odpustit a tentokrát to na ten průměr vyjde.50% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě odmítám označit za cokoliv jinýho než The Raid (Zátah) po francouzsku. Nabušená a nesmlouvavě fyzická akce od začátku až do konce, prokládaná cool automobilovejma honičkama. Tady se blbě nekecá, holt se to řeže. Furt. Je to šílený, divoký, přehnaný, a zatraceně sexy. [Netflix] ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

O fous lepší a větší než jednička ale chybí tomu drive jak u bitek (které jsou hezky fyzický) tak u automobilových honiček (které jsou hezky výbušný). Vše tedy vypadá dobře, je vidět snaha, ale diváka to moc nezajímá. 50% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě prvního snímku, i tentokráte dostaneme ambiciózní akční podívanou, která i navzdory skromnému rozpočtu dokáže velmi dobře zabavit. Pokud tedy hledáte nenáročnou podívanou plnou automobilových honiček a fyzické akce, vězte, že jste tady opravdu správně. (Netflix) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka prekvapivo priamo nadväzuje na jednotku, takže bodne ak si ju zopakujete. Dúfal, som, že sa dočkáme nového prípadu, pretože snaha rozvinúť jednoduchú zápletku z minula skončila ako totálne prekombinovaná volovina v ktorej sa nesmiete zamýšľať nad logikou. To by u zábavných volovín akou je séria Taxi nevadilo, ale toto sa berie strašne vážne, takže ma to postupne začalo iritovať a mal som chuť neakčné scény pretáčať. A akokeby to nestačilo, tak doširoka otvorený koniec naznačí, že toto je prostredný diel zamýšľanej trilógie. Trojku si pozriem už len kvôli akcii. Tá sa vydarila aj v dvojke. Všetkého je viac. Bitiek, naháňačiek a aj karambolov pri ktorých autá doslova vystreľujú do vzduchu. Chlapci z Kobry 11 vyzerajú oproti tomuto ako amatéri. Škoda len, že akcia je o niečo menej prehľadná ako minule, ale sále to je v rámci pozerateľnej normy. Celkovo to je pre mňa ale priemer, ktorý ma skôr sklamal. Ok akcia + neznesiteľný dej. V trojke asi všetky neakčné scény rovno preklikám. 5/10. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého bych za žádných okolností neočekával pokračování. Na druhou stranu, jednička měla své kouzlo, tudíž i dvojka ode mě dostala šanci. Francouzi se zde zase naplno vyřádili, takto adrenalinovou jízdu jsem asi po dlouhé době potřeboval. Skvěle natočené honičky s parádními praktickými efekty, následně i vydařené souboje jeden na jednoho (ta na policejní stanici stejně jako v prvním díle na plné čáře vítězí, tam se choreografové vyblbli). I proto ve výsledku zamrzí, že příběh stagnuje a přešlapuje na místě. A to hodně. Člověk na první pohled pochopí, že autoři neměli dvojku původně v plánu, takže často vaří z vody. Scénáristická rozhodnutí tak bohužel nedávají smysl, což zamrzí. Když se od tohoto divák oprostí, tak má Ztracená kulka 2 co nabídnout. Jen v tom nesmíte moc šťourat. Ale nalijme si čistého vína. Pořád lepší než americké Rychle a zběsile (kromě toho vystřelování aut 10 metrů do vzduchu :D). Za mě dávám 6/10 ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

......toto som napísal k filmu:Ztracená kulka """"aj francúzi vedia natočiť B-čkový film a la Amerika.....žiaľ.....ale keď už nie je originalita-tak aspoň priemerná imitácia - pozerateľná...ksichty neoslnia ,ale ...čo už......francúzska kinematografia od 90-tych rokov kráčala do prdele a.....už je tam.....kde je staré dobré Francúzsko..... :( """   a to isté by som napísal aj k tejto dvojke - ale  toto bolo ešte blbšie....zdemolovať x-áut služobných aj civilných ,z viacerých policajtov urobiť  práceneschopných a kvôli čomu........? - pozrieť sa dá, ale níííč moc..... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

druhá Ztracená kulka navazuje tam kde skončila jednička a je to plus mínus opět to samé, jen tentokrát ještě trochu blbější. Akce je dobrá a je jí poměrně dost a roli výplachového Kurýra lomeno Taxi z Wishe plní celkem slušně...40% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Znovu poměrně šílená akce. Znovu to má spád i tempo. Ale ten scénář. Zejména bíjící do očí, jak každej chvilku tahá pilku. Prostě takovej chaos. Ne nuda, ale chybí tomu něco, co vás přiměje si kousat nehty od toho, jak budete napnutý. Jak budete fandit hlavní postavě. Ale 60% to hodí. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Hej Vin Diesel!!! Chceš konečne kvalitné Rýchlo a spoteno? Tak si zavolaj tohto režiséra, lebo to čo predvádza v akčných sekvenciách a v auto naháňačkách by si urgentne potreboval!!! Francúzska séria a verzia "Rýchlo a ešte zbesilšie" ma veľmi teší... A teraz ŠUP do Hollywoodu!!! ()

laik_60

všechny recenze uživatele

dvojka nic nové nepriniesla, škoda, zda sa, že zaver filmu napovedá asi aj dalsí diel, dufam, že kvalita zase nepuojde ešte viac dole :( ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Hentá cigánka, hnusná piča, tupá, ma iritovala svojím kokotným správaním celý boží film. Inak to začalo popiči, skvelé bitky, skvelé naháňačky, dej trochu chceli obmeniť, ale to, čo predviedli v poslednej tretine, na to by aj Besson a Kobra 11 pozerala v nemom úžase a uznanlivo by kývali hlavami. V najlepšom treba prestať, na trojku sa už prosím vyserte. Malo to nábeh na lepšie tri, ale ten záver to dojebal. Silné 2 z 5 ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, jak se tam demolují ty Renaulty. Mimo tohle a několik slušně nasnímaných, skvěle vymyšlených mlátiček toho ve filmu moc nebylo. Děj jeden přímočaře od bodu A do bodu B, ale i když neoplývá kudrlinami a odbočkami, občas mi chování postav unikalo. Spoutaný maník se nechce nechat odvést, ale proti záchraně vehementně protestuje. Černošská policajtka občas pomáhá, občas překáží a občas vyloženě škodí. První díl byl jako zjevení a ten druhý je pořád solidní řemeslo, ale přece jenom jsem čekal trochu víc. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak dvojka je snad ještě lepší než jednička. Je to vlastně nonstop akční nářez. Kdybych chtěl hledat nějakou logiku tak bych ji asi těžko našel, ale od toho tyhle zábavný pecky přeci nejsou. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro mě se jedná o dost slabé pokračování už né tak úplně povedené jedničky, která ovšem pořád fungovala prakticky ve všech ohledech ještě o dost lépe, než tato následující slátanina, budící dojem, že se vyloženě vařilo už jen z vody. Postavy se tu prakticky vůbec nevyměnily, takže tu máme v jejich čele stále sice charismatického, na druhou stranu ale ne úplně dvakrát sympatického ústředního hrdinu, v podání nonstop nasraného Albana Lenoira, a Stefi Celmu, typ ženy, ze které mi není vůbec dobře, a nikdo další tu nedostal prakticky žádný větší prostor, takže obsazení opět žádná hitparáda. Akce tu pak sice je, a je jí v podstatě i dost, nicméně tvůrcům se tu podařil jeden slušný unikát, a to že i přes její množství a vlastně i rozmanitost, tak stejně je její zpracování až nevídaně fádní, kdy sice možná ještě úvodní bitka v baráku ujde, ovšem jakmile se ona akce přesune na silnice, tak opakuji, přestože se při ní zničilo spousta a spousta aut, mě z nějakého neznámého důvodu prostě vůbec nezaujala. Oproti jedničce pak navíc není už ani tak drsná a nekompromisní, nicméně největší problém dvojky vidím v opravdu slaboučké zápletce, která krom obrovské jednoduchosti nenabízí už nic jiného, žádné překvapení, žádný zvrat, ani nic jiného zajímavého, či výrazného, prostě v tomto ohledu se jedná jen o jednu velkou nudu. Ztracená kulka 2 zkrátka není povedeným pokračováním a já tuto podívanou mohu označit tak maximálně akorát za velmi slabý žánrový průměr, který jednoduše nemá co nabídnout. ()

Reklama

Reklama