Reklama

Reklama

Prokletí městečka Bridge Hollow

  • USA The Curse of Bridge Hollow
Trailer

VOD (1)

Tohle město na halloweenské výzdobě opravdu nešetří. Když ji ale oživí zlý duch, musí proti němu táta, který svátek mrtvých nesnáší, spojit síly s dospívající dcerou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

No to byla ale slátanina :)) Super hororový film pro celou rodinu, to asi ano. Děti to bude bavit, hravé rodiče možná též. Mě to ale nenadchlo, ač to v sobě má humor. Ale já na podobný žánr nejsem. Byl přešlap si to pustit. Táta a dcera bojují proti oživlým halloweenským dekoracím. Táta vše bere vědecky, kdežto dcera věří na všechna ta duchařská stvoření. Kulisy jsou docela fajn. Ale jak říkám, podívaná spíš pro teenage děti. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Wayansovi už nejde karta, ako v minulých rokoch a tak sa tento pokus mohol síce podobať filmom typu Goosebumps, ale nakoniec to dopadlo slabo, sterilne a horkoťažko priemerne. Pritom to technicky nebolo od veci, len ten vtip bol buď slabý, alebo chýbal, takže za mňa osobne napriek trom hviezdam, ktorými som to nadhodnotil, vlastne sklamanie a tunajšie hodnotenie je tak akurát tých 50%. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Ale to se vcelku povedlo. Úsměvná halloweenská komedie s pár fajn odkazy (nechybí Texaský masakr motorovou pilou), kdy Marlon Wayans v roli pragmaticky a realisticky smýšlejícího otce se snaží ukočírovat svou 14 letou dceru. Děj se podřizuje náctiletému publiku, takže jde spíše o rodinnou taškařici s muffiny bez cukru a dýňovými hlavami. Jen je škoda, že si Wayans krade většinu času pro sebe a ostatní dětské role byly víceméně jen do počtu (s vyjímkou dcery). Nejvíce mně potěšila ústřední melodie Hit The Road Jack (Ray CHarles) a překvapivě velmi dobře zazpívané duo obou herců v hlavní roli na konci filmu. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Hovadina pre deti, veľmi podobná Hubieho Halloweenu. Možno aj ešte menej vtipná, no aspoň nie až tak trápna. Wayans ale nie je žiadna výhra a Sandlerovi má bližšie viac jak som si myslel (čo sa týka sympatií). Našťastie film rýchlo ubehne a aj to beriem ako isté pozitívum. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Šlo to. Herecky byla tato komedie příšerná, ale jinak je Prokletí městečka Bridge Hollow místy vtipná komedie s výbornými maskami. A například část s kostlivci byla vynikající a podkres AC/DC tomu dodal šťávu. Divák však musí vydržet celý film, protože začátek je nudný a děsný, ale film se postupem rozjede a od poloviny již stojí zato tento film vidět. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Když Howard (Marlon Wayans) a Sydney (Priah Ferguson) mluví v autě o tom, jestli byl pavouk skutečný nebo šlo pouze o iluzi, jde si povšimnout narážky – zmíní, že se to šíří jako virus a začalo to u netopýra, což je jasná narážka na covid-19. (griph)
  • Na začátku filmu hraje píseň „Hit the road Jack“ od Raye Charlese. Když Howard (Marlon Wayans) zabíjí kostlivce motorovou pilou, hraje píseň „Highway to Hell“ od AC/DC. (griph)

Související novinky

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Reklama

Reklama