Reklama

Reklama

Tady cesta končí

  • USA End of the Road
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po nedávné smrti manžela se Brenda s rodinou vydá na dlouhou cestu. Kvůli vraždě a tašce plné peněz se tahle výprava ale zvrtne a jde jim najednou o život. (Netflix)

Recenze (29)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlel, jestli nedát jen 1*, ale Rady cesta končí je tak stupidní, že jsem se tím i místy bavil. Vidět tlustou starou Queen Latifah, jak nakopává zadky namakaným náckům, je prstě tak šílená podívaná, že stojí zato to aspoň jednou vidět. A co dál - největší bouchači celé Arizony jsou poprděný strachy z jednoho největších gangsterů v okolí - a tím je důchodce a jeho stará žena. Jako vážně? A ten fialovej měsíc na konci, byla třešnička na dortu. Tenhle film je prostě šílená jízda (převážně v negativním slova smyslu), kde rasisti v podání černé rodiny poukazují na to, že všechno bílé je vlastně špatné. Nevím, jestli by prošlo, kdyby to bylo obráceně. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Donekonečna nám bude netfluxovský zvratok podsúvať filmy, kde bieli sú privilegovaní, utláčajú a vraždia černochov a tí chudáci sa len bránia. Bojujú proti rasizmu tým, že sami majú rasistické reči. Bez nánosu tohto bahna by film bol ako tak pozerateľný, ale s týmto je to čistá katastrofa pre publikum niekde v ghette, kde si čierne neviniatka s kvérom za pásom sťažujú, ako na nich tí zlí belosi tak málo robia, že oni majú teraz nízke dávky a musia sa živiť kriminalitou. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Rodinny film, ktery prejde do nasilneho thrilleru. Queen Latifah a Ludacris se autem riti do cihlove zdi klise. Ale dostanete vsechno oc zadate od akcniho thrilleru. Zaplatka je primocara, ale uhadnete konec nekolik minut po zacatku. Neni to ani vzrusujici. Pobavily me nektere hlasky, z nich nektere byly mozna mineny vazne jako "Mozna jsem zastupce vedouciho bufetu, ale porad to neznamena, ze nemam zadne sny". Nebo "To je nejaky prostor 51? Zhasne motor, zluty paprsek a budou nam cpat neco do zadku","Nebudou, ti zkoumaji jen inteligentni zivot". ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zle ale mohlo to být výborné. Zabiják s rychle a zběsile měl být drsnější a ne tady tohle co předváděl, konec filmu slušný, mama zabiják, příběh nebyl zly ale aby byl víš vybraly špatně herce, jinak super. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to vyzerá ako čierna rodinno-socialna dráma. Potom sa to ale vyvinie do thrileru, ktorý vlastne nemá čím zaujať, lebo badass je jasný od prvej sekundy na plátne, akcia nie je akčná, zberači prežijú všetko a z nazi tábora tam toho bolo žalostne málo. 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Černošská rodina se zadluží a přijde o barák tudiž jedou k babce na návštěvu a asi i bydlet. Po cestě se ubytují v motelu kde zastřelí někdo chlápka a oni ho okradou o peníze , které, ale chce ten komu patřily a to je celý film. Hodně lidem vadí věta zlí bílí lidé mě osobně by více štvalo to že ten kluk hraje videohru kde zabíjí bělochy jelikož takhle učí Netflix černochy zabíjet bělochy. Zvláště v Americe nechápu jak jim to mohlo projít na druhou stranu Disneymu taky prošlo zotročování bílých dětí a posmívání se jim (remake Pinokia) tak že asi nic zvláštního.  Jinak k filmu průměrná záležitost na , kterou za hodinu zapomenu.  Mimochodem ten černý strýc valil dobré sračky a dokázal úplné kulové a záporák je starý senilní dědek s babkou, kterých by se nebál ani postižený.  40 procent ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mix dramatických a spíš soft akčných prvkov v „roadmovie“-based filmu. Originalitu v príbehu nehľadajte, ten je koncipovaný na základe klasických (pomerne B-čkových) schém. „Paradoxne“ však sa jedná o zatiaľ najkompaktnejší film, čo režisérka Millicent Shelton doteraz natočila. Ludacris sa vie len „ťažko“ odtrhnúť od takých filmov, kde by vozidlá nedostali trochu významnejšiu rolu. Herecký prístup je tu vidieť hlavne u Queen Latifah. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Takové to, když začnete jako slibné černošské sociální drama a skončíte jako Netlix obžaloba bílého heterosexuálního muže. Přežít se to dalo i nějaká atmosféra tam byla, ale když spoutaná Queen Latifah vymlátila celý ku-klux-klan…..asi nejsem sám, kdo si myslel své. ()

Daiker odpad!

všechny recenze uživatele

Byli to zlí, hloupí bílí kluci a chovají se jak se bílí kluci chovají..... Po této větě jsem to vypnul...... Prvotřídní rasistický odpad od Netflixu..... Pryč od toho❗ ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak moc rasistický film, jako je Tady cesta končí. Jestli někdo v tuto chvíli podporuje a přiživuje v lidech rasismus, pak jsou to jednoznačně lidé, kteří stojí za tímto propagandistickým hnusem. Nebýt této zásadního skutečnosti, bylo by to jen a pouze těžce podprůměrné rodinné drama, nevýrazné ani ničím výjimečné. Bohužel to celé tvůrci pojali úplně jinak, ve snaze zalíbit se určité části publika, jak už je na Netflixu takovým zvykem. Naprosto se ztotožňuji s komentářem uživatele Arsenal83. Víc k tomu asi netřeba dodávat. 0/10. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Svatá černá prostato! Takhle se točili dramata před sto lety, v dobách Netflusu by to mělo mít jiný koule. Každopádně šerifa sem prokouk hned jaxem ho zmerčil, tematicky to de, scéna s fašounama mě pobavila a konec se dal už čekat. Je to totální provar, ale přežít se to dá. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Co tohle je za kokotinu..Hlavní ženská role mě srala od první vteřiny..nesympaticka neherecka a ke všemu co předváděla v té roli..hnus..Komplet vše maximálně stupidní..10% za hudbu ta jediná ušla ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Netflus opět vyprodukoval splašku, kde ubozí afroameričané (až na to že kradou) jsou v ouzkých zas díky tomu vymírajícímu druhu homo sapiens. Jen mi v té rodině tmavší pleti chyběla nějaká ta nová sexuální identita č. 3-114. ()

Reklama

Reklama