Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (107)

verbal 

všechny recenze uživatele

No neuvěřitelné! Na bolševizi se objevil seroš, který jako obvykle až urážlivě prahově nemanipuluje pokojíčkové retardy k novým libtardím světopořádkům, není skoro ani trochu bělorasistický, netvrdí, že polovina lidstva je přirozeně teplá nebo pohlavně přešitá, a není v něm ani jedna mentálně znásilněná labilní slepice, ani žádná silná a prudce přeangažovaná mužena se čtyřrychlostním snoubencem v ruce. Navíc je to čiré devadesátkové / mileniální vinné potěšení, odsejpající, napínavé a zábavné, jako když tenkrát Kefírovi až příliš rychle ubíhal den. Samozřejmě to není v žádném případě kredit Netflusu, ten to jen tupě koupil od seriálově stále jakž takž racionálního a nedementizujícího  Sony, přičemž jeho vrchní cenzor a politruk byl patrně tenkrát zrovna na nějaké progresivní přednášce na VUMLu, takže nikdo ostudně nezaregistroval, že je to zcela nedostatečně korektní, diverzitní, zbuznělé, tranzistorní a pičfrendly! A to je moc dobře! Takže jediné, co bych téhle solidní a svižné spiklenecké blaženosti vytknul, jsou ta dvě krajně nesympatická a herecky naprosto otřesná polena v hlavních rolích. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.řada ***: Scénář si dost pomáhá náhodou a v drobnostech je neskutečně debilní. V každé epizodě je hned několik vyloženě směšných/hloupých situací komplet vypoušejíci logiku. Zbytek akční (občas i neotřele) nebo užvaněný (zbytečně). Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Reklama

liquuid 

všechny recenze uživatele

Myslim si, ze netflix vyzdimal maximum z mene znamych hercu (az na par vyjimek) a natocil velmi dobry serial, ktery ma drive, stavu, napeti a emoce. Rozpletani toho, co se vlastne stalo, tak trva akorat tak dlouho, aby to cloveka nezacalo nudit. Dostatek akce, priroda, pribeh a vse ostatni v naprostem poradku. Hvezdu dolu davam pouze za to, ze v druhe casti serie se dej dostava do sloziteho a prilisneho politikareni, cehoz ja nejsem fanousek. ()

Mlle 

všechny recenze uživatele

Předkrm je zábavný, realtivně chytrý, akční a rozhodně motivační pro pokračování. Hlavní chod je ale série nepravděpodobných, komických, polopatických a infantilních dialogů i příběhů, které relativně slušnou zápletku a místy i obstojné herce brzy promění v rozpaky přerušované smíchem a pozdviženým obočím. Mají sestupnou tendenci a na konci se po pěkně vyleštěném tobogánku sešoupneme svižně na dno… ()

Free_player 

všechny recenze uživatele

No tak věděl jsem, že se tento seriál chystá a po zdejším hodnocení a celkově hodně velikém vychvalování jsem asi po měsíci nažhavil Netflix. Upřímně moc nechápu co s tím všichni tak hrozně blázní, protože Noční agent je naprosto průměrná místy zábava. Příběh prostě až moc ohraný a předvídatelný až to bolí - po mladé svědkyni jde pár nájemným vrahů, kterou chrání mladý agent, který čelí zradám a nástrahám jak ze svých řad tak z venku. Svojí svěřenkyni doprovází z místa A do místa B a při útěku naopak.  Samozřejmě muselo přijít to, že si k ní pomalu buduje vztah (nečekaně). Tohle už jsme bohužel viděli mockrát a ani né tak zatraceně klišovitě! Za mě by úplně stačil hodinu a půl dlouhý film, který nemusel být tak zbytečně roztahaný a místy fakt hrozně nudný. Velmi slabé ***. ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama