Reklama

Reklama

Noční agent - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, 2023, 8 h 9 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud to někoho zajímá detailně, už jsem se vyvstekal dost u jednotlivých epizod. Shrnutí: Scénář si dost pomáhá náhodou a v drobnostech je neskutečně debilní. V každé epizodě je hned několik vyloženě směšných/hloupých situací komplet vypoušejíci logiku. Zbytek akční (občas i neotřele) nebo užvaněný (zbytečně). ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Seriál je dobrý. Nepůsobí laciným dojmem, na druhou stranu ani nějakou extra kvalitou. Příběh je fajn a rychle se vyvíjí, takže je tam minimum nudných částí. Na druhou stranu až okatě působí fakt, jak je v tomhle případě špatná ochrana prezidentky USA, buďme upřímní, ta ochrana je tam mnohem větší a zprovodajci byv tomhle případě dostali asi přes držku. Ale jak jsem řekl, sympatiční hercí, průměrný příběh. Zabavilo to. 70% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela jsem se těšil. Od začátku totiž bylo jasné, že půjde o typického zástupce špionážního thrilleru, který má sympatické postavy, zkorumpované agenty i svižný děj, který diváci mnohdy zvládnou sjet díky lehké stravitelnosti třeba za tři večery. Expertka na kybernetickou bezpečnost Rose přišla prakticky o poslední žijící příbuzné. Podle její zavražděné tety se někomu v Bílém domě nedá věřit. Netušila, že byli špióni. Aby taky nekoupila kulku, měla zavolat na nouzové číslo. U telefonu, který prakticky nikdy nezvoní, sedí na noční šichtě mladý agent Peter. Nedůležitý, nabízelo by se doplnit. Ovšem zanedlouho bude jeho role sakra podstatná. Záhy vnímáme druhý paralelní příběh. I ten začíná být zajímavý, až do sebe oba narazí. Jenže divák si nemůže nevšimnout, jak dialogy začínají místy tahat za uši, či jak moc si scénář občas pomáhá náhodou. Přibývá přešlapů i krkolomných vad na kráse. A třeba takové trio viceprezident, poskok na špinavou práci a šéfka prezidentské kanceláře působí místy až komicky. A divák si přeje, aby jiskření mezi ústřední dvojkou bylo hmatatelnější. Každopádně hlavní hrdina ztvárněný Gabrielem Bassem mi vzhledově hned připomněl Richarda Maddena z britské série Bodyguard, což byla poměrně spletitá záležitost s několika skvěle zakomponovanými akčními scénami, který se otíral o podobná témata. A který kvalitou došel prostě dál. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Peter Sutherland (Gabriel Basso) dáva seriálu pocit uveriteľnosti, úloha agenta mu dobre pasuje. On, ako postava, dáva zmysel aj v situáciách, ktoré už taký zmysel nedávajú. (Prísne tajné sa rieši v kaviarňach, herci po streľbe a výbuchoch nemajú ani rozstrapatenú ofinu, neuveriteľná postava Rose Larkin...) Problémom je deravý scenár - príliš veľa akcie na úkor poriadku vo faktoch a prehľadnosti deja. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Noční agent mě bavil. Přes všechna klišé, chybějící logiku, do očí bijící kraviny... Postavy, zvlášť ty vedlejší, smutně nevyužity. Spousta z nich spolu se smrtí jako by vyšuměla do prázdna. Ale já v tom nic jinýho, než  oddech nehledala. Takže si u koukání s diváckým sparošem vždy řeknete... ty vole, to je ale blbost, co se právě stalo/děje... a bavte se dál. 3,5* ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama