Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter zajde za ženou, která dobře znala Hawkinse. Rose odhalí zásadní souvislost. Maddie vyrazí za zábavou, ale všechno se zvrtne a zasáhnout musí tajné služby. (Netflix)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predvidatelne, ale aspon dvojka nasich "novomanzelsky" zalozenych vrahov je spat v hre. Ochrankarska linia s dcerenkou tu uz par-krat bola, tato sa nicim neodlisovala...teda scenarom. :) Slabsi priemer. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekněme, že nejméně dementní díl od začátku seriálu (konečně se provslilo to GPS… by mě zajímalo kdy to docvakne superagentovi. Také se tam celkem dost děje. Také jsem si zrovna říkal, že tabulky zapomněli na homo-scénu a lup byla tam :). ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agentka Chelsea Arrington, která hodlá všechno řešit skrze pravidla a oficiální cestou, nechce mluvit o tom, jaký úkol měla v den útoku na metro. A teď cítí, že následující společenská akce bude pro viceprezidentovu dceru Maddie něčím speciální. Ovšem vzkaz na zrcadle ji nepotěší. Její linka se poměrně fajn propojuje se samotným vyšetřováním. Televizní matador Shawn Ryan sice „nasekal“ pár tuctovek, přesto v posledních dvou dekádách (Policejní odznak, Chicago: Zákon ulice) formoval a spoluurčoval směr televizní zábavy. Jeho Noční agent sice působí svižně a chytře, ale pořád je to lehce nadprůměrné spotřební zboží, ve kterém se místy dost jede na náhodu. U loňského oldschoolového Reachera jsem tvůrcům vytýkal, že si hmatatelné jiskření mezi ním a roztomilou strážkyní zákona vystřílí hned z úvodu série, tady se naopak „zbytečně“ čeká, přitom ústřední duo prostě chcete vidět pohromadě. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama