Reklama

Reklama

Angličanka


Co chceš a co potřebuješ (E01)

(epizoda)
  • USA What You Want & What You Need (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Eli Whipp, vysloužilý zvěd a člen kmene Pawnee, se setkává s Angličankou Cornelií Lockeovou, která touží po pomstě. Osud je zavede společně na sever. (HBO Max)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě odpoledne on visel přivázaný na laně, ona ležela po ráně pěstí v prachu cesty. Oba je čekala smrt, je večer a přece tu oba stojí. Mrtví jsou ti okolo. Indiánský zvěd kavalerie Eli Whipp a anglická lady Cornelia Locke, která uplynulé události vnímá jako znamení, že by měli cestovat společně. Zatímco on svou službu u americké armády končí a sní o tom, že se usadí na svých vlastních akrech půdy v Nebrasce, ona se bez plánu a znalostí prostředí objeví uprostřed ničeho s brašnou plnou peněz a spalující touhou potrestat muže, který zabil jejího syna. Rozjezd (dle očekávání) pomalý a komorní, jsem zvědavý hlavně na to, jak se s další žánrovou proměnou popere Emily Blunt. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno niekomu pomôžem v rozhodovaní, či pozerať ďalej :-))) Totižto prvá epizóda sa mi páčila tak na 3 a pol* a trošku som o tejto minisérii pochybovala, ALE finále je parádne, ak už nič, oplatí sa vidieť aspoň to. (pozreté 29.04.2023) Vie mi niekto poradiť, aký to bol song na konci tejto epizódy? Niečo o Girl in Trouble🤔... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štěstí chodí dokola a já jsem díky tomu dnes dostal šanci koukat na tuhle neskutečně vymazlenou věc. Pastva pro oči a pro uši. A věřím, že i pro duši, ale na to si ještě budu muset počkat. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emily patri k mojim oblubenym hereckam snad od doby, ked som s nou videl The Devil wears Prada. Toto je taka typicka westernova romantarna plna klise ako z filmov od Rosamundy. Neznale "kacatko" a "domestifikovany" indiansky zabijak s horucim srdieckom. Aka ina dvojka moze byt viacej sexi na divokom, nebezpecnom zapade? :) Jop, prizmurujem obe oci a s vypnutymi hemisferami sa asi idem bavit. :) Obcas mi to vsak pripomenul niektory z tych dobrodruznych pribehov, co som ako chalan cital v Mayovkach, ci Ferri-ovkach. Nostalgia ako "svina"...nie ta, v zavere  epizody. :D Oslovila i prijemna kamera. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi absolutně nesedlo. Nechal jsem se nalákat Emily Blunt, ale fakt nechápu, jak se nechala do něčeho takového zatáhnout. Příšerný už od začátku (toho podivného šeptání) až do konce. ()

Reklama

Reklama