Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vysokoškolský profesor a bývalý mariňák, Harry Gordini, je nucen vrátit se znovu do akce. Aby zachránil svou manželku a syna, bude potřebovat všechny své vojenské schopnosti. Jeho rodina byla unesena během dovolené v Itálii... Bývalý mariňák Harry Gordini (Antonio Sabato, Jr.), vzal svou ženu a syna na dovolenou do Itálie. Nevědomky se ale připlete do obchodu s drogami, když si nedopatřením vezme jiný kufr, ve kterém se namísto oblečení skrývají narkotika v ceně 200 miliónů amerických dolarů. Když jeho rodinu unesou dealeři drog, musí se Harry postavit drogové mafii. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

John80 

všechny recenze uživatele

Akčna dráma snímok o chlapíkovi, ktorému zamenia kufor na letisku v ktorom nájde niečo čo mu nepatrí a dealeri budú od neho žiadať vrátenie kufra aj s jeho obsahom pod vyhrážkou únosu jeho rodiny 3* ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

I když se na to docela dobře dívá, ve chvilce, kdy nemám chuť na něco náročného, musím zohlednit celkový dojem. Na filmu jednak zapracovalo stáří. Ale i tak je dost scén mírně naivních. A hlavně, všechno celou dobu plyne až pohodovým tempem a hudba to jen podporuje. Druhý pohled je to, že to až tak nevadilo ani nenaštvalo. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Film průměrné kvality, na jedno podívání dobré, ale jinak je to hodně nelogické a trochu přitažené za vlasy. Hodnocení: 55 % ()

Reklama

Reklama