Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blake je mladý začínající herec. A samozřejmě se snaží užívat života plnými doušky. To, že má vždy několik žen současně, považuje při své práci za zcela běžné. Vždyť stačí jen trochu plánovat a žádné problémy by neměly nastat. Dokonce i rande si domlouvá na stejném místě a ve stejnou hodinu. Je to velmi praktické pro zapamatování. Ale nesmí to být samozřejmě ve stejný den! Tahle nešťastná situace se ale Blakovi jednou přihodí. Po celkem rychlé fyzické výměně názorů s oběma zúčastěnými Blake najednou zjišťuje, že je bez děvčat. Náhle mu bleskne hlavou velmi zajímavý nápad. Co je mít obě najednou? Stačí jen holky nějak přesvědčit. Ale Blake je přece herec, takže by to neměl být žádný problém. Tím se začíná roztáčet kolotoč neuvěřitelných komických situacích, ale i překvapivých odhalení. (Vapet Production)

(více)

Recenze (18)

vovarano 

všechny recenze uživatele

tento film si ma našiel úplne náhodne a úplne nepripraveného niekedy pred mnohými rokmi niekedy po pol noci v TV. a keď píšem nepripraveného tak tým myslím , že som nemal v pláne ho pozerať ... film ma však danou zápletkou o budúcom hercovi, ktorý si skúša svoje herecké schopnosti na jednej ako aj na svojej druhej frajerke ma naozaj dostal a sledoval som ho až dokonca. naozaj zaujímavé ako sa dá iba za pomoci jedného bytu a troch hercov poskladať naozaj pútavý dej ....a určite aj inšpirácia pre budúcich minimalistických producentov, či scenáristov ... ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl třikrát v rozmezí několika let. A stejně jak jsem stárnul, měnil se i můj pohled na něj. Poprvé, nuda a spousta keců o ničem. Podruhé, zajímavý. Potřetí, skutečný. Místy skoro ani nepůsobí jako film, ale jako bych sledoval skrytou kamerou imaginární sousedy. Situace nahozená ve filmu sice není moc častá, nicméně není nepravděpodobná. I přesto, že postavy jsou lehce klišovité a místy zbytečně absurdní (nemám moc lesbických kamarádek), působí životně a hmotně. Robert Downey Jr. sice místy exhibuje, ruku na srdce, kde se ale občas nechová podobně... Z dlouhé chvíle, radosti, nervozity nebo prostě proto, že se mu chce. Jeho postava je k tomu všemu taky zřetelně nejvíce vykreslená s hlubší motivací, než by se na první pohled mohlo zdát. Postavy nejsou statické, ale během děje se skutečně vyvíjí a působí autentickým dojmem. Scénář se tedy opravdu povedl, zřejmě Tobac čerpal z vlastních zkušeností, režiji už se mu ale ukočírovat plně nepovedlo (viz. třeba právě zmíněný Downey působí dojmem, že dostal od režiséra volnou ruku naprosto na vše, aby ten měl aspoň jednu starost z krku). V každém případě ale natočit se třemi herci v jednom bytě zajímavou studii, která není pro každého, avšak nenudí, za miniální prachy a nechat diváka, ať si svého favorita najde sám, je slušný kousek. Ještě by mě zajímalo, jak by to vypadalo z pohledu dva muži a jedna dívka...:-) ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ako sa stretnú dve ženy a zistia, že chodia s rovnakým mužom. A potom sa s ním celý film v jeho byte rozprávajú. Keby to však boli nejaké zmysluplné rozhovory, ale sú to len stupídne kecy o ničom s niekoľkými sprostými slovami predelené jednou rýchlovkou Downeyho s Heather. Fakt nechápu, co tím autor chtěl říci. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý a moderní pohled na novodobou romanci. Někdo může namítnout, že film s třemi herci v jednom bytě je nudný a ukecaný, ale scénář je nabitý tak svěžími a smysluplnými dialogy, že se mezi postavami pořád něco děje. Downey má štávu, není co vyknout, a Graham i Wagner jsou skvělé. Bála jsem, aby to ve výsledku nepokazili nějakým neurčitým do sebe zahleděným koncem, ale bylo to právě naopak. Konec je emocionální a naprosto ryzí. Stejně originální jako celý film. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Rozporuplný....tohle slovo mě po skončení filmu napadlo jako první. Ale pak mi došlo, že to není tak docela pravda, jen to chce trochu se zamyslet a odhalíte logiku odvíjení situace. Jako psaná povídka nebo ještě lépe divadelní hra by mne asi Dvě Dívky A Jeden Muž oslovili (nebo oslovil - ten film:)) víc, to ale neznamená, že by herecký ansámbl ve filmu nepodal dobrý výkon...naopak, práce kamery a střih mě v některých scénách velmi zaujaly, a to by se asi na jevišti nestalo:) Ve výsledku tři a půl hvězdy, a to už se zaokrouhluje na čtyři;) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama