Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blake je mladý začínající herec. A samozřejmě se snaží užívat života plnými doušky. To, že má vždy několik žen současně, považuje při své práci za zcela běžné. Vždyť stačí jen trochu plánovat a žádné problémy by neměly nastat. Dokonce i rande si domlouvá na stejném místě a ve stejnou hodinu. Je to velmi praktické pro zapamatování. Ale nesmí to být samozřejmě ve stejný den! Tahle nešťastná situace se ale Blakovi jednou přihodí. Po celkem rychlé fyzické výměně názorů s oběma zúčastěnými Blake najednou zjišťuje, že je bez děvčat. Náhle mu bleskne hlavou velmi zajímavý nápad. Co je mít obě najednou? Stačí jen holky nějak přesvědčit. Ale Blake je přece herec, takže by to neměl být žádný problém. Tím se začíná roztáčet kolotoč neuvěřitelných komických situacích, ale i překvapivých odhalení. (Vapet Production)

(více)

Recenze (18)

Ant 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý a moderní pohled na novodobou romanci. Někdo může namítnout, že film s třemi herci v jednom bytě je nudný a ukecaný, ale scénář je nabitý tak svěžími a smysluplnými dialogy, že se mezi postavami pořád něco děje. Downey má štávu, není co vyknout, a Graham i Wagner jsou skvělé. Bála jsem, aby to ve výsledku nepokazili nějakým neurčitým do sebe zahleděným koncem, ale bylo to právě naopak. Konec je emocionální a naprosto ryzí. Stejně originální jako celý film. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Neskutečný BLÁBOL, který pouze dokazuje, že nezávislý film nerovná se automaticky kvalitní film. To vlastně ani není film, jen sled improvizací na dané téma, protože nevěřím, že by někdo takovou stupiditu a banalitu napsal slovo od slova. Postavy ani náhodou nejsou ze života, Downey se akorát předvádí, režie je naprosto impotentní,no hrůza. Možná, že se při tom herci bavili, ale proč musel být tenhle snímek uváděný v rámci (obvykle kvalitního) cyklu Americké nezávislé léto? Tohle akorát zájemce o nezávislou tvorbu odradí. A teď osobně - ty čtyři hvězdičky, co tady někdo uděluje, opravdu nechápu. Jste normální? ()

Reklama

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle trapnost si zřejmě hraje na komorní drama o mezilidských vztazích. No, každopádně to moc nevyšlo. Je to směšný každým coulem, celá situace je poněkud za vlasy přitažená, a řeší se tam jen samé nesmysly. Kdyby to alespoň nějak dopadlo! Ale ani to ne! Dneska už se opravdu může točit film o čemkoli. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ako sa stretnú dve ženy a zistia, že chodia s rovnakým mužom. A potom sa s ním celý film v jeho byte rozprávajú. Keby to však boli nejaké zmysluplné rozhovory, ale sú to len stupídne kecy o ničom s niekoľkými sprostými slovami predelené jednou rýchlovkou Downeyho s Heather. Fakt nechápu, co tím autor chtěl říci. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Rozporuplný....tohle slovo mě po skončení filmu napadlo jako první. Ale pak mi došlo, že to není tak docela pravda, jen to chce trochu se zamyslet a odhalíte logiku odvíjení situace. Jako psaná povídka nebo ještě lépe divadelní hra by mne asi Dvě Dívky A Jeden Muž oslovili (nebo oslovil - ten film:)) víc, to ale neznamená, že by herecký ansámbl ve filmu nepodal dobrý výkon...naopak, práce kamery a střih mě v některých scénách velmi zaujaly, a to by se asi na jevišti nestalo:) Ve výsledku tři a půl hvězdy, a to už se zaokrouhluje na čtyři;) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama