Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky se jen tak povaloval. Teď musí rychle něco podniknout, jinak bude mít nemalé problémy. Profesor James Krippendorf dostal velké peníze na antropologický výzkum neznámého kmene, které ale utratil za jídlo a oblečení pro své tři děti. Na výlet do Nové Guiney teď už nemá čas ani peníze, takže nezbývá než si nějaké objevy vymyslet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Skvěle podaný návod na mystifikační dokument...no tak to asi ne:)) Ale komedie je to výborná, zásluhou všestranného herce Richarda Dreyfusse a především komediálně neméně zdatné Jenny Elfman. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s netradičím námětem. Richard Dreyfuss v hlavní roli antropologa, donuceého okolnostmi natáčet dokument o neexistujícím kmeni na Nové Guiney, je skvělý jako vždy. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Slušný námět nabízel mnohem víc, než nakonec autoři využili. Samozřejmě, je to celé naprostá blbost, ale pobavil jsem se celkem slušně. Navíc, Jenna Elfman se neskutečně rychle stává mojí oblíbenkyní.... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Průměr! Nápad to nebyl špatný, zpracování z počátku také ne, ale když se začalos tím šíleným převlékáním a pobíháním, tak mi to trošku zkazilo dojem z filmu, protože todle zrovna nemusím. NIcméně, pár dobrých vtípků tam bylo, pár úsmevných taky, ale že bych se smál od začátku do konce, tak to ne. Prostě takový průměr, který stačí vidět jednou, protože podruhé už to tak vtipné nebude a bude to jen obyčejný film. Na odpočinutí u TV, když se nechce nic jiného dělat je to OK. Howgh! ()

MilesTeg 

všechny recenze uživatele

Neskutečně dobře jsem se pobavil, Dreyfusse mám rád už od filmu Policejní dohled a samozřejmě Blízkých setkání třetího druhu, Jenna Elfman je kočka a ten nápad je vážně praštěný. Ať žijí Shelmikedmu :-) ()

waska 

všechny recenze uživatele

Hodně sympatická komedie, která stojí na skvělém výkonu Richarda Dreyfusse ( kterého neméně dobře doplňuje Jenna Elfman ) a na skvělém šíleném nápadu s divošským kmenem Shelmikedmu. Zejména scénky s kmenovým náčelníkem jsou opravdu k popukání. Nasmál se opravdu hodně. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Absolutne ne!! Tim Allen a "Mimi-Siku" jsou davno pryc.. Respektive, nevim proc mi pripomelo film Jungle2Jungle. Neni to parodie, neni to mystifikace.. je to tuctova komedie, ktera par krat prekvapi dobrymi momenty. To ale v celkovem pohledu nezachrani celek.. a trapne pokusy o "pseudoromanticky" nadech a rodinne "aroma" k zaveru filmu. ()

sydney 

všechny recenze uživatele

Richard Dreyfuss hraje antropologa, který utratí grant poskytnutý mu universitou na výzkum neznámého kmene kdesi na Nové Guinei, za potřeby své rodiny. Nezbývá mu než si domorodce vymyslet. Název kmene "Shelmikedmu" sestaví z prvních slabik jmen svých dětí Shelly, Mikea a Edmunda, bez jejichž pomoci by tuhle velkou blamáž nezvládl. Dreyfussovi zdatně sekunduje Jenna Elfman v roli profesorky Veroniky Micelli a herci v dětských rolích. Při téhle odpočinkové komedii s neotřelými nápady jsem se výtečně pobavila. ()

mirakk 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie o tom, jak nejlépe vybruslit z utracených peněz z univerzitního grantu věnovanému na studii o neexistujícím kmenu kdesi v Papui Nové Gvuineii. Skvěle jsem se pobavil ()

Lvísrdce 

všechny recenze uživatele

Oddechová situační komedie, položená přirozeně na hereckém výkonu. Při každém dalším shlédnutí se mi to líbilo víc. ()

Reklama

Reklama