Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey Holliday má i navzdory svému zdvořilému chování pověst obávaného gangstera. Během nepřítomnosti svého šéfa mafie Vica se propracoval na jeho místo, které již nehodlá nikomu přenechat. Zákeřný a sadistický Vic po tom, co byl internován v ústavu pro duševně nemocné, prahne po mstě a přikáže kumpánovi Benovi Londonovi, aby zúčtoval s těmi, co se přidali na Mickeyho stranu. Šarmantní Holliday má však připravený velký trumf, jímž není nikdo jiný než Vicova snoubenka Grace. Tu drží v bezpečném úkrytu jako svoji životní pojistku. Zuřivý a šílený Vic však nebere na nikoho ohled, proto se krvavá válka gangsterů nedá nijak zastavit... (McLushi)

(více)

Recenze (5)

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh se odehrává v tajemném podsvětí nóbl nočních klubů.... sledování snímku je jako čekat ve městě na autobus, kde možná žádný nejezdí. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Z tých Mickov, Nickov, Vicov, Rickov som bol podobne zmätený ako Ellen Barkin. O čo v tom filme vlastne išlo? Okrem toho, že skoro všetci boli zastrelení. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Terva ma pravdu s tymi nobl nocnymi klubmi, no malo filmov sa odohrava vyhradne po nobl nocnych kluboch. Nic to nemeni na tom, ze film komplet zhorel, prepadol a dnes je pravom v zabudnuti  : 6 % ()

Reklama

Reklama