Reklama

Reklama

Hlavní podezřelý

(seriál)
  • Velká Británie The Suspect
všechny plakáty
Trailer

Epizody(5)

Obsahy(1)

Britská pětidílná minisérie z policejního prostředí vznikla podle stejnojmenného románu Michaela Robothama z roku 2004. Doktor Joe O’Loughlin má zdánlivě dokonalý život – oddanou manželku, milující dceru a úspěšnou praxi klinického psychologa i úspěch v médiích. Na internetu se stane hrdinou poté, co zachrání mladého pacienta, který se chystal skočit z desátého patra nemocnice. Když je na hřbitově v západním Londýně v mělkém hrobě nalezena žena, pitva odhalí, že byla 21krát bodnuta. Údajně svým vlastním nožem. Joe O’Loughlin je policií přizván k případu, avšak až později přizná, že žena byla jeho bývalou pacientkou. Následně se kvůli sérii zdánlivých náhod a důkazů stává hlavním podezřelým z vraždy. V hlavní roli chytrého a charismatického klinického psychologa se představí britský herec Aidan Turner. (Canal+ Action)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Obvykle očekávám, a u překombinované kriminálky zvláště, že bude scénárista alespoň krok před divákem…Tak tentokrát se to moc nepovedlo. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Frustrujúca a pritom nie celkom nudná kriminálka s neuveriteľne neschopným psychológom s bradou ako Mikuláš, ktorý práve zletel zo špinavého komína. Keby som bola jeho pacientkou, tak by som mala poruchu nutkavej potreby okamžite ho za ňu vykmásať, alebo prísť na „sedenie“ so žiletkou a švihadlom, ktorým by som mu švihla po hlave, priviazala ho o stoličku a žiletkou pekne oholila tú škaredú bradu. Možno by sa mu namiesto brady viac prekrvil mozog a došlo by mu, čo za zberbu má okolo seba, a že nie je pacient ako pacient. Najmä, keď protivný škaredý zmrd dolieza za mnou aj vtedy keď nemá, tak by som už zbystrila pozornosť. A čo sa týka tých dvoch policajtov – aj moja kabelka je niekedy múdrejšia. Ale moja kabelka je múdrejšia ako ja, takže ja nemám čo hovoriť. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tak, jak jsem už mnohokrát psal, i tenhle seriál by nemusel být seriálem, ale jedním slušným celovečerákem. Poslední díl je sice docela zajímavý, ale ostatní jsou tak z 80% vycpané vatou a zbytečnostmi, vleče se to a jen natahuje. (42%) ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama