Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(39)

Rodiče jí vybrali bohatého manžela. Ale místo krásného života se z jejího manželství postupně stává vězení... Příběh se odehrává v malém městečku vedle Říma na počátku 19. století. Marquise Anna Obrofari je nucena svými rodiči, aby se stala manželkou hraběte Hermana Ludovice a získala tak manželské výhody, které plynou ze sňatku s ním. V den, kdy se má uskutečnit svatba Anny a Hermana, se do vesnice vrací syn správce Obrofari a jediný muž, kterého kdy Anna milovala. Z Annina manželství se postupně stává vězení. Ukáže se, že se z Hermana stává cynický a nemorální muž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To je vám větší síla, než intriky, které na sebe hlavní hrdinové strojí. Co může být horší, když vám zloduch s rádoby lidumilným přístupem poté co převzal nadvládu nad úpadkovou televizní stanicí, naservíruje hodinu po poledni seriál s krásnými lidmi a do nebe volajícími úklady a podrazy. Import z Itálie si nic nezadá s telenovelami z latinské Ameriky a ještě má tu odvahu vydávat se za něco lepšího než ve skutečnosti je. Je úplně jedno, kdo, kde, s kým a jak, ale hlavně, že je to barevné, hýbe se to a má to nejméně tři řady. Nedívatelná tv Barrandov ve svém paběrkování skupováním toho nejhoršího, co kdy bylo natočeno, dosáhla už několika vrcholů a tenhle si můžete prožít každý všední den společně. Pochopitelně je to tak hloupé až to vidí za roh, vizuálně to sice překoná Esmeraldu, ale o to víc vynikne nevkus v každém detailu a herectví úděsných herců, kteří se co záběr tváří stejně avšak mimořádně smrtelně vážně. Italské televizní seriály, výjma solidní mafiánské "Chobotnice" s Placidem, nikdy nepatřily k tomu nejúchvatnějšímu, co v televizi bylo k vidění, ale takový nevkusný blábol jako je tohle by dlouho hledal konkurenci. Na televizi Barrandov však krásně splyne s davem. Tam totiž obdobné chujoviny běží non-stop. Mé hodnocení: 0% ()

rt12

všechny recenze uživatele

Povím Ti tajemství, moje sestra není moje sestra, ale dcera. A já Vám povím tajemství taky, další sladkobolná příšernost s dřevěnejma hercema na světě. ()

Reklama

Reklama

Reklama