Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pouhé dva měsíce zbývaly Trevorovi Finchovi k vypršení jeho několikaletého trestu. Dva měsíce a byl by volný a svobodný. Jenže ty dva měsíce by ve vězení asi nepřežil. A tak se raději rozhodl využít příležitosti k útěku, který zinscenoval jeho kamarád. Už i proto, že zařídit pro ně oba novou identitu bude pro něj, vynikajícího padělatele dokladů, samozřejmě hračka - a pak už jim nic nebude stát v cestě za bohatstvím, léta spolehlivě ukrytým. Plán to byl vynikající. A určitě by spolehlivě klapnul. Kdyby se do něj ovšem nevloudila drobná chybička: že po jednom z těch chlápků, jejichž totožnost si přivlastnili, jde mafie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

genetique 

všechny recenze uživatele

Kvalitný krimi žáner s gangsterským pozadím, z ktorého si robí poriadnu prču komediálna príchuť som v takomto nenásilnom prevedení dávno nevidel. Obsadenie je nenáročné, za to vkusné, na Portiu de Rossi som si síce chvílu zvykal, ale podarilo sa to a som rád, že som (po pár narážkach) film nevidel s českým dabingom. Nenápadný, no veľmi nápadový scenár, množstvo vtipne vytiponavých postavičiek, síce trošku neoriginálny záver, ale dajme tomu. 75%. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco dobrý film pre fanúšikov dobrého filmu. Allenova postava trúsi jednu filmovú hlášku za druhou a ja len ľutujem, že som máloktorý z tých filmov, ktoré tam spomínal, videl. Takisto ľutujem, že som film videl v dabingu, lebo nepochybujem, že v origináli by to bol ešte lepší zážitok. Inak to bolo super, pekný príbeh, veľmi príjemne sa na to pozeralo a utieklo to rýchlo(žiadna nuda). ()

Reklama

Anthony 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl trochu rozpačitý, ale když jsem se začal orientovat v netradičně vyprávěném ději a přistoupil na hru tvůrců, začal jsem se dobře bavit. Především Allenovy komentáře mě dostávaly (nejlepší je pak v závěru), ale i vypatlaní gaunerovo poskoci a Billy Connolly. U dabingu už jsem zvyklý na Vetchého u Slatera a na Postráneckého u Allena, změnu u Slatera jsem přežil, ale Soukup se opravdu k Allenovi nehodí. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Možno je to moja chyba, že som tento film, na ktorý som mal tie najlepšie názory a odporúčania a celkom dosť som od neho očakával, pozeral neskoro v noci dosť unavený (a po návrate z kina) a teda som ani zďaleka nedostal to, čo som chcel. Film tváriaci sa na viac ako by mal, nezaujímavý a podľa mňa nedotiahnutý, ale upozorňujem, že moje zmysly vďaka neskorej nočnej hodine, nešli na 100%. Dve ** dávam za Billa Connollyho, lebo scény s doktorom boli vcelku fajn a za Tima Allena v roli zabijáka, čo bola veľmi príjemná postava. Inak - sklamanie ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Zajímavé převyprávění filmu - i když se z toho dalo vycucat mnohem víc, všechno bylo dobré - ale trošku více života by to chtělo vnést do filmu. I ty scény s nějakou akcí nebyly skoro vůbec akční. Připomíná mi to reklamu na ČT ( dobrej film, ale špatná, někdy až hodně suchá reklama, která nikoho nenavnadí, kdo film nezná ). Každopádně přijemnej film. Doporučuji ale v nějaké bandě - pro lepší atmosféru. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Louis Di Bianco soutěžil o cenu Kanadské filmové komedie v kategorii nejlepší herecký výkon. (Terva)
  • Ve své knize 'Nesnesitelná lehkost', ve které popisuje svůj boj s mentální anorexií, Portia de Rossi prozradila, že během natáčení tohoto filmu vážila pouhých 35 kilogramů. Několikrát bolestí zkolabovala a většinu natáčení protrpěla. (Patw)

Reklama

Reklama