Reklama

Reklama

Eric Clapton and Friends

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1986, 60 min

Obsahy(1)

Na koncert v Birminghamu v roce 1986 si Clapton pozval kromě bubeníka Phila Colinse (Genesis) a baskytaristy Nathana Easta také velmi vitálního klávesistu Grega Phillinganese. V dobré pohodě přehrála tato partička devět písní, které jsou jakýmsi průřezem Claptonovy dosavadní tvorby včetně slavné skladby ,,Layla“, kterou napsal pro svou manželku Pattie Boyd, exmanželku George Harrisona.

Seznam skladeb:  1. Crossroads
2. White Room
3. Run
4. Miss You
5. Tearing Us Apart
6. Holy Mother
7. In The Air Tonight
8. Layla
9. Sunshine Of Your Love (mr.bredok)

(více)

Recenze (5)

mirec88 

všechny recenze uživatele

Úžasné. Prekvapil ma Phil Collins ako bubeník. Krásne skladby, ale trochu krátky koncert, ešte polhodinku by som uvítal. ()

Lapacka 

všechny recenze uživatele

Dokumentární záznam koncertu v Birminghamu, v National Exhibitions Centre z 15. 7. 1986 v sestavě Eric Clapton, Phil Collins, Nathan East, Greg Phillinganes. Celkem devět písniček, 55 minut hudby, zakoupil jsem v edici Blesku hudba DVD. Koncert obsahuje hity Crossroads, White Room, Layla, Sunshine of Your Love, In the Air Tonight a tehdejší novinky, které na tomto koncertu zazněly vůbec poprvé: Run, Miss You, Tearing As Apart, Holy Mother. Kvalitní dokument se skvělou atmosférou, pro fanoušky i pro zběžné seznámení se s tvorbou Erica Claptona. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tohle DVD není zlý - ostatně žádné DVD Erica Claptona není zlý. Ale doporučuji DVD se stejným názvem z roku 1999, Tam je poněkud více hostů (David Sanborn, Sheryl Crow, Mary J.Blige a Bob Dylan) a má delší stopáž (108 min). ()

Reklama

Reklama