Reklama

Reklama

Tři noci týdně

  • Francie Trois nuits par semaine (více)
Trailer

Obsahy(1)

Devětadvacetiletý Baptiste (Pablo Pauly) má vztah se Samiou (Hafsia Herzi). Když se ale poprvé setká s mladou drag queen Cookie Kunty (Romain Eck), tak je jí okamžitě okouzlen. Motivován myšlenkou fotografického projektu s ní se pomalu ponoří do světa pařížské noční scény, až nakonec naváže vztah s Quentinem – mladíkem, který se za drag queen skrývá. (Gaytitulky.info)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Příběh mi přijde poněkud bizarní, film ale dává nahlédnout do života drag umělců trochu jinak. A myslím, že to tvůrci zvládli dobře. Nejde o žádné extra emoční drama, což je fajn. Dobrá kamera, velmi dobrý zvukový doprovod, nevychytali ale střih. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval s českým dabingem a jsem zvyklý na to, že tyto bytosti mluví mužskými hlasy, což možná divákovi neznalému bude činit problém a vážím si též ocenění režiséra filmu na filmových festivalech. Dříve jsem tuto množinu lidiček nevyhledával, ale postupně jsem si zvykl, a to především díky soutěžím Drag Race a jsem s to proniknout do jejich chápání žití, do jejich rozpolceného nitra. Cookie Kunty alias Kanaďana Romaina Ecka, který se účastnil druhé série Drag Race France, jsem poznal okamžitě a že je to nadprůměrný herec, který svou roli zvládl bezvadně, je bonus navíc. Úplně mě ale dostal Pablo Pauly, který roli Baptiste zvládl bravurně, přesvědčivě, kromě toho vidět líbat jiného muže ve filmu tak přirozeně se jen tak nevidí. Celkově velká spokojenost, i když film je pro velkou část diváků kontroverzní ... 91099 ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama