Reklama

Reklama

Bylo jednou jedno městečko

(seriál)
  • Jižní Korea Eojjeodaga Jeonwonilgi (více)
Trailer 2
Jižní Korea, 2022, 7 h 13 min (Minutáž: 32–40 min)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Veterinář z velkého města se neochotně přestěhuje na venkov, kde se seznámí s místní policistkou. Ta ví o všem, co se tam šustne, a navíc skrývá milé tajemství. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Keď má niečo "za sebou" značku Netflix, to ešte neznamená, že to bude 2x kvalitné :). Toto platí aj pre mnohé kórejské seriály, a seriál Once Upon a Small Town nebol výnimkou. Teda, nie, žeby to bolo vyložene špatné. Je to milý (pomerne nekonfliktný) seriál v krásnom (letnom) prostredí dedinky s peknými ľuďmi, ale to je viac-menej všetko. Dej je pomerne predvídateľný - myslím, že už po prvej epizóde bude jasné, kto s kým, a po druhej epizóde aj to, že prečo :o). A hoci by sa to dalo pomerne rýchlo vyriešiť, drobet sa to natiahne. Niekedy mi prišlo, že hlavný hrdina (inak dospelý a úspešný veterinár) sám nevie, čo chce (alebo je to nevypovedané). Finále bolo ale príjemné, príjemne harmonické (áno, aj klišoidné :), ale som za to rád, takéto konce neomrzia). Formát 12 častí o 30 minutách vhodne zvolený. A potešila aj krásna Joy (Park Soo-Young) v hlavnej ženskej postave policajtky Ahn. Vo finále tomu dávam 3* - bolo to v pohode, ale viacej od toho nečakajte (druhým dychom ale dodávam, že je to kórejská kinematografia - aj keď bude čosi všedné, bude to aj tak zaujímavo natočené :)). A aby som nezabudol - skvelá hudba, ako vždycky ;) :). ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Seriál se ani nesnaží popřít, že nepokrytě těží ze slávy podobného počinu Městečko na pobřeží. Konceptuálně obšlehli i hlavní námět, t.j. doktor ze Soulu se zčásti proti své vůli ocitne kdesi v zapadákově, kde se seznamuje s různými vesničany a samozřejmě po počáteční nevraživosti propadne kouzlu místní všemi oceňované a všem pomáhající osoby.  Chemie mezi hlavními postavami dobrá, bohužel zbytek pokulhává. Vedlejší postavy krom fešného Broskvičkáře / kavárníka neprokreslené, děj slabší a předvídatelný. ()

Reklama

Muffino 

všechny recenze uživatele

Na Korejce slaboučký seriál, který má největší slabinu ve scénáři a hlavně dialozích. Kopírování již viděného úplně nevadí, ale líbeznost hlavní ženské postavy a hodně utlumená chemie mezi hlavními protagonisty na celý seriál nestačí. Milovníci venkova, prázdných ulic a zeleně si však přijdou na své. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná letná džemovačka. Odporúčam ako oddychovku na spríjemnenie večera. Žiadne vrcholné majstrovské dielo, ale zanechá dobrý pocit a úsmev na tvári. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama