Reklama

Reklama

Hříchy naší matky

(seriál)
  • USA Sins of Our Mother
Trailer
USA, 2022, 2 h 21 min (Minutáž: 40–51 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Děti Lori Vallowové zmizí a při pátrání vyjde najevo série podezřelých úmrtí a vražda. Policie se zaměří i na jejího manžela, který spolu s ní očekává brzký konec světa. (Netflix)

Recenze (17)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

všude samej ježíš, ďábel, pak nějaká týpka, "která vidí do budoucnosti" (hele já jsem taky 2x málem umřela, ale nic teda nevidim).... náboženství je nebezpečná věc. všichni věří na věci, který ani neexistujou a potom kvůli tomu vraždí. místo tohodle dokumentu doporučuju video od "krimi příběhy" na youtube. je rozhodně lepší, než tenhle mess. tady máte odkaz boys. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Není nic smutnějšího, než když se na vraždě dětí podílí jejich vlastní matka, a jelikož jsme v USA, tak příčinou je skoro jako vždy náboženský fanatismus. Hromadění mrtvol kolem jedné poblázněné sektářské dvojice si svůj dokument jistě zasloužilo, protože jde bez debat o velkou šílenost. Na rozlehlém poli true crime ovšem existují lepší exempláře. Tady je totiž od začátku jasné, kdo, koho a proč. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tým, že sa snaží byť dokument pomerne podrobný, dostáva sa často do fáz, kedy nedokáže zasiahnuť tak, ako by to bolo v tomto prípade zapotreby. Súhlasím teda s názorom, že tento počin miestami pôsobí naozaj nudne. Lenže jedna vec sa mu musí nechať, i keď to nie je ani tak o kvalite spracovania, ale o osobnosti matky, ktorá vďaka tónu hlasu a kľudu, ktorý z nej doslova sála, vyvoláva pocity, že si nezaslúži nič iné, ako z rozbehu kopačku na zátylok. Druhá séria v nedohľadne .. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shledl jsem hodne hororu, ale nic me nevydesilo tak jako Spojene staty americke. Silenstvi lidi v LSD kostele. Lide jsou zombie a ve jmenu nabozenstvi se maji postrilet. Uz jste nekdy videli nevericiho konzumenta porna, jak jde nekoho zabijet? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Som presvedčený, že keď Vašo Patejdl pozrie tie naťahované dokumenty na Netflixe, okamžite pôjde zmeniť text svojej piesne z Fontány pre Zuzanu. A namiesto „Poďme spolu lietať, pozri ja už letím“ tam bude „Poďme spolu zívať, pustime si Netflix.“ ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

„Boli sme taká normálna rodina...“ a bla, bla. Ale žili podľa nejakej sektárskej Biblie (nie, že by tá pravá nebola plná bludov). Nejaký podivný vráskavec s blond parochňou sa obhajuje, ako dobre vychovala dcéru, ktorá sa nejako zopsula. No milá moja nie, vychovala si mega pošahanú piču, ktorá verila v skorý koniec sveta a zabila by najradšej všetkých. Raz koniec sveta určite bude, minimálne koniec ľudstva, ale fazuľu a ryžu kvôli tomu určite nakupovať nebudem vo veľkom a hádzať do špajze. To by mi aj tak nepomohlo, keby nastal koniec sveta. A keď budem vraždiť, tak z iných dôvodov. No a potom táto svätica stretla Chada Debila, ktorý akože komunikoval s Ježišom cez análny kanál alebo čo, a ten z nej urobil už úplnú svätú kurvu v mene Ježiša Krista na veky vekov. Amen. A potom nejako nie priveľmi vyberavo preriedila celú svoju rodinu, myslím že aj vrátane psa. Ľudia, to sa vám stane, keď budete chodiť do kostola. Do akéhokoľvek! Verte či nie, lepšie zvony ako kostolné, sú stále tie po opici v hlave. Seriál bol samé bla, bla, bla, bla, bla, bla... To nemám rada. Ešte, aby im nestačilo, tie esemesky aby človek furt čítal... Proste nuda o ďalších pošahaných ľuďoch, ktorých bolo je a bude vždy priveľa. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Zasrané fanatické hovada. Pozor, ačkoliv se to nezdá a děj plyne do první půle pomalejším tempem, ze všeho se vyklube šokující událost. Ze začátku se seznamujeme s členy rodiny, snažíme se pochopit jejich vzájemné vztahy a pomalu ale jistě se hrneme do víru dění. Vše začne nabírat obrátky při prvním úmrtí. Jenže pak se ta zubatá začne objevovat až nějak moc často. Třetí díl je velkým a odporným vyvrcholením, kdy se mi zachtělo zvracet. Nevím jestli kvůli zjištění, co se vlastně stalo anebo z obou protagonistů. Stačí jeden fanatik a manipulátor v jednom, který Vám vtrhne do života a pak se z toho vyklube toto. Velice smutné a nepříjemné. Škoda toho nepříliš zajímavého začátku, možná to mohl být letošní top true crime. I přesto hodnotím velice kladně a fandové žánru by neměli přehlédnout. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

První epizoda mohla být jednoznačně malinko poutavější a svižnější, je to zkrátka taková ta typická úvodní (seznamovací) epizoda, se všemi klady i zápory. Nicméně druhá a třetí epizoda už jedou jak dobře promazaný stroj, nešetří podrobnostmi, ani na chvíli nenudí a překvapivě i vcelku rychle uběhnou. Příběh je velmi šokující a znepokojující, plný emocí, přestože zpočátku nic nenasvědčuje tomu, že to bude takový masakr. Naprostá šílenost. Případ je dle dostupných informací stále živý, takže bude zajímavé sledovat, jak to celé nakonec dopadne. Hříchy naší matky je každopádně jedna z těch lepších true crime minisérií, jaké lze na Netflixu najít. Silný příběh, který stojí za zhlédnutí. 8/10. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený true crime story dokument o šílené matce a člověku, který si myslel, že je posel boží. Oba dva jsou však jen magoři, kteří si nejspíše odnesou co si zaslouží. První díl je spíše o seznámení s postavami, druhý rekonstruuje události, které se staly a třetí to pak završí finálním rozuzlením, které je velmi temné. ()

iz67

všechny recenze uživatele

Asi by se na to přicetny člověk neměl dívat. Testem jsem neprošel. Dnes se tenhle páreček zdá mimo všechna pravidla. Uvidíme zítra, jak se to vyvrbi ()

pindruche 

všechny recenze uživatele

Ta rodina nebyla normální nikdy. Přehnané pánbíčkaření a různé sekty mě děsí. Tohle nemohlo jinak dopadnout, matka byla opravdu magor. ()

Monyfik odpad!

všechny recenze uživatele

Za vše může, on, ono, ona, to... Úplně jsem mi to nahodilo případ údajné "světice" Evy Michalákové, neskutečný hnůj:-((((((( ()

Gigulina 

všechny recenze uživatele

Z pocatku pomalejsi tempo a rikala jsem si, co se z tohohle jen vyklube? No a pak bum, posledni dil jsem sledovala se zatajenym dechem.. ja vzdycky byla ateista, tohle me jen utvrzuje v tom, ze kdo je takovyhle panbickar, tak to nema v lebede v poradku.. hnus velebnosti.. kazdopadne konec ve me vyvolal nemale emoce.. ()

janmatys 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem tragédie, spousta rozostřených záběrů, tuny keců úplně o ničem a vymývání mozků pomocí náboženství. Viděl jsem první díl - tedy viděl, spíše slyšel, dělal jsem u toho hromadu prací - a nedalo se to vydržet. Navíc v prvním záběru matky Lory si nejste jisti, jestli nejde o horor, protože něco tak děsivého jsem v životě neviděl. Možná by se to dalo přežít, kdyby to byl 80min film, a dělal jej někdo, kdo umí své řemeslo, ale toto je filmařská katastrofa. Tohle znovu už opravdu ne, protože Ti Američani jsou vážně "jiní". ()

Reklama

Reklama