Reklama

Reklama

Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela

  • USA Don't Tell Mom the Babysitter's Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když musí matka odjet na letní prázdniny do Austrálie kvůli práci, najme svým několika nezvedeným ratolestem milou stařenku jako opatrovatelku. Jenže jakmile se za mámou zavřou dvířka taxíku, ze stařenky se v momentě stane "jenerál" v sukních s píšťalkou v puse a začne děti prohánět skoro jako speciální jednotky při výcviku. A potom ji v podvečerní pohodě při posezení v televizním křesílku trefí šlak. Jenže děti nechtějí, aby se matka vrátila a tak se mrtvoly nápaditě zbaví a začnou se starat samy o sebe. Jaké je ale překvapení, když zjistí, že opatrovatelka měla všechny peníze u sebe a před nimi je ještě několik dlouhých týdnů volna? A tak se nejstarší dcera Sue Ellen (Christina Applegate) vydá do práce... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl kdysi jako malé dítě a z prvního zhlédnutí tohoto filmu v dětství jsem si pamatoval jen tu zlou pečovatelku. Takže jsem si to celé osvěžil a docela jsem se i pobavil. Je to takový nenáročný pohodový snímek, který má jedinou ambici, a to pobavit. V hlavní roli jsem si užil Christinu Applegate, která si na natáčení tohoto filmu odskočila ze seriálu Ženatý se závazky, který se v době natočení tohoto filmu natáčel teprve čtvrtým rokem. Já jsem prostě spokojen, svůj účel, a to sice pobavit mě, tento film splnil, a tak dávám průměrné tři hvězdičky, jako je ostatně už u mne v případě neambiciózních komedií, které mě dokáží pobavit, mým dobrým zvykem. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu se chce napsat "zlaté devadesátky", na stranu druhou je to pěkná pitomost:). Já osobně jsem teda čekal, že pečovatelka jim bude zatápět poněkud déle než těch - kolik to bylo - max. 5 minut? Krom Sue Ellen (i když občas i ona) byli ostatní sourozenci zralý akorát tak na pár facek, obzvlášť ten nejstarší bratříček. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s trochou černého humoru. Film nabídne velmi zajímavou zápletku. Neuvěřitelně protivná pečovatelka, která má hlídat bandu děti, za pár dní umře a děcka jsou samy doma. Musím však uznat, že si poradili velmi dobře a všechno zvládli na výbornou. Děj je celkem poutavý, sem tam se zde objeví nějaká ta humornější situace. No a poslední scéna je geniální. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Detom v domacnosti odide kamsi matka a nastupi chuva. Ta vsak coskoro umrela atak deti neumyvaju riady, nevysypaju kose a celkovo delaji hrozny bordel. o tom film je. Nie je to prilis dobre ani po reziserskej stranke , dialogy krivaju a herecke vykony o nicom. Vlastne velka nuda, ktoru nezachranila ani Christina Applegate. 40 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Co s tím, když umře pečovatelská fúrie a nechcete, aby matka sedla z dovolené na první letadlo domů za svými pěti ratolestmi? Nezbedná dítka tak musí najít klíč k získání peněz. Potenciál byl bezpochyby větší, ale tvůrci (režisér Stephen Herek stál u zrodu kultovních Critters) se rozhodli podřídit vkusu nenáročného zaoceánského publika a zkombinovali tak situační komiku s přeslazenou melodramatičností (podobně jako třeba u Kudrnaté holky). PŘÍJEMNĚ naivní rodinná komedie z doznívajících let osmdesátých zaručeně pobaví svou nekomplikovaností a přímým tahem na branku, přičemž logické lapsy házíte za hlavu a těšíte se na košatý happy-end, který nesmí chybět!! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Počas úvodu, keď sa Kenny (Keith Coogan) lúči so svojou mamou a odchádza na aute s kamarátmi, je vidieť v zábere zhora zavesený mikrofón. (Piri)

Reklama

Reklama