Reklama

Reklama

Parfumér

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyšetřovatelka chce získat zpátky čich i milence, a tak spojí síly s výrobcem parfémů, který při vývoji dokonalé vůně využívá smrtící metody. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Moderná adaptácia Süskindovho románu, opäť v nemeckých rukách. V porovnaní s klasickou adaptáciou sa jedná o podpriemerné spracovanie, kde postavy nemajú dostatočnú hĺbku a ani vedenie príbehu nie je úplne dobré – to predovšetkým platí pre druhú polovinu príbehu. Film, ktorý v danej forme v podstate nebolo potrebné natočiť. Odporúčam radšej Tykwerovu verziu. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečná modernizace slavného románu Patricka Süskinda je zcela bez chuti a bez zápachu s otravným vše dovysvětlujícím voice-overem téměř v každém záběru. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tahle punkově čichací směs žánrů není pro každého. Možná se bude libit divákům jenž mají rádi tísnivé, skličující a morbidní filmy. Námět má Parfumér vzrušující, ale vznikla velká nuda. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nepáčil sa mi ani ten experiment z 18. storočia, lebo mne príde ten príbeh fakt úchylný a psychický stav autora predlohy musí byť na úrovni Matoviča. Táto verzia sa však našťastie nestala galapredstavením hnusu, dalo sa to ako tak pozrieť. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama