Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři dlouholeté kamarády Maxe, Vincenta a Raoula o letních prázdninách v pronajatém domě na západním pobřeží Francie opustí manželky, aby si udělaly dovolenou a oddychli si od rodinných povinností. A tak třem chlapům místo plánovaného volna zůstane na krku povinnost postarat se o neposedné potomky, co rozhodne není takové jednoduché, jak si zpočátku mysleli. Postupně pochopí, čeho zlého se dopustili vůči svým manželkám a přijdou na to, že péče o domácnost a děti je práce na plný úvazek... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

patrikus 

všechny recenze uživatele

Škoda, dobří herci, ale špatný scénář... Vizuálně se na to dá koukat, ale nudí vás to... občas trochu srandy, ale nestojí to za to... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Při sledování této komedie jsem si vzpomněl na poněkud postarší snímek 'Tři muži a nemluvně'. Tentokrát se však tři pánové starají o své vlastní děti z důvodu společného odjezdu svých manželek na dovolenou. Humorné situace s tím spojené jsou tedy hlavní devízou tohoto snímku, které se však bohužel stali už velmi otřepaným a tak tedy tudíž nijak zábavným motivem. Vše co se tu objevuje není nic nového pod slunce, takže je myslím na místě si připomenout jedno staré pořekadlo, a to, že opakovaný vtip už prostě není vtipem. Kdo však mnou zmíněný postarší snímek neviděl, může ho tento pobavit. Jinak se jedná jen o mírně odpočinkový film, který občas dokáže vyvolat úsměv na tváři. ()

ktzc 

všechny recenze uživatele

Chvílemi nuda, chvílemi ještě větší, občas se tam vyskytne pár světlých vtipných okamžiků, ale jinak je to lehce podprůměrná komedie. Kdyby se tvůrci zamysleli a vtěsnali tam více vtipu, mohla to být celkem prča... škoda. ()

Reklama

Reklama